Camera auto DVR Next Base 4063, 2.7", Full HD

Camera auto DVR Next Base 4063, 2.7″, Full HD

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Filmare - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Next Base 4063 este o camera auto foarte buna ce mi-a intrecut asteptarile si pe care o recomand!

Descriere

NextBase este o companie britanica specializata in producerea si fabricare de accesorii pentru autoturisme. Prin accesorii, ma refer atat la incarcatoare, suporturi de telefon dar si la camere auto, respectiv sisteme de navigatie. In Romania nu sunt foarte cunoscuti, dar in tarile vestice lumea este foarte multumita de produsele lor. Personal n-am experiente cu aceasta companie, dar din cate m-am documentat, Nextbase este un producator de incredere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezintĀ  o camera auto interesanta, care face parte dintr-o categorie de pret unde exista o concurenta acerba. Nu vreau sa exagerez spunand ca este cea mai buna optiune din categoria ei, dar cu siguranta merita luata in considerare daca planuiti sa faceti o astfel de achizitie in viitorul apropiat.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR Next Base 4063, 2.7", Full HD

Aspect si specificatii

Next Base 4063 are un senzor foarte bun, mai exact CMOS 2.0 Pixel. Acesta este capabil sa filmeze la rezolutie FullHd cu pana la 60 de cadre pe secunda si cu un unghi de pana la 150 de grade. Este una dintre putinele camere pe care le-am testat in ultima perioada care poate filma cu 60 de cadre pe secunda. Aceste FPS-uri fac inregistrarile mai fluide, mai placut de vizionat si mai realiste. Filmarile pe timp de zi sunt excelente, cu mult peste asteptarile mele. Imaginile sunt detaliate, corect expuse, corect echilibrate si chiar de calitate pot spune. Nici pe timp de noapte lucrurile nu stau rau, mai ales ca numerele de inmatriculare sunt usor de identificat. Daca e sa fac un rezumat, filmarile pe care le face Next Base 4063 sunt foarte bune si nu sunt multe lucruri de reprosat in acest sens.

Un lucru care-mi place la camerele de la NextBase este faptul ca dispun de ecrane foarte mari. Daca majoritatea camerelor ofera ecrane de 1,2-1,5-2 inch, Next Base 4063 are un ecran generos ce masoara 2,7inch in diagonala. Bineinteles, pe acest ecran o sa puteti vizualiza de filmeaza camera, respectiv alte informatii utile.

Din punct de vedere al conectivitatii, Next Base 4063 dispune de Wi Fi si de un modul GPS. Dupa cum probabil stiti deja, Wi Fi-ul ajuta la transferul fisierelor din camera pe un dispozitiv mobil fara cabluri sau complicatii. Modulul GPS va furnizeaza in permanenta coordonatele GPS exacte, va indica viteza de deplasare iar fiecare filmare/fotografie pe care o faceti este marcata cu aceste coordonate.

Ca si functii, Next Base 4063 ne pune la dispozitie modul foto care va permite sa faceti si fotografii pe langa filmari, G-senzor avansat pe 3 axe care porneste si protejeaza inregistrarile atunci cand sunt sesizate accidente/schimbari de directie ciudate, respectiv senzorii de miscare pentru modul parcare. Asadar, Next Base 4063 protejeaza masina si atunci cand aceasta este parcata, pornid filmarea in mod automat daca simte miscare in apropierea autoturismului.

Aspectul pe care-l are aceasta camera nu pot spune ca-mi place in mod deosebit. Constructia este una usor incomoda, fiind prea mare pentru gusturile mele. Daca nu este montata corect, va poate incurca vizibilitate intr-un mod destul de enervant. Trecand peste asta, materialele folosite sunt de calitate superioara si promit sa reziste in conditii de temperaturi extreme.

Nu in ultimul rand, Next Base 4063 suporta carduri de memorie de pana la 128GB. In pachet, pe langa camera, suporta si incarcator, primiti un card de 16GB de la SanDisk cadou. Este o initiativa pe care o aplaud si pe care sper ca tot mai multi producatori o vor adopta. Poate nu este cel mai calitativ si bun card, dar este o solutie pana va puteti cumpara dumneavoastra unul cu o capacitate mai mare de stocare.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR Next Base 4063, 2.7", Full HD

Next Base 4063 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Wi Fi
 • Filmari foarte, foarte bune
 • GPS
 • Card de memorie inclus
 • Filmare la 60 FPS-uri

Next Base 4063 Contra

 • Suportul de prindere este cam firav
 • Lipsa sistemelor de asistenta pentru sofer

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto care filmeaza excelent, ofera suficiente functii si are un pret corect din punctul meu de vedere, Next Base 4063 reprezinta o alternativa serioasa de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *