Camera Auto DVR Navitel R600

Camera Auto DVR Navitel R600

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
 • Filmare - 9.6/10
  9.6/10
9.6/10

Pe scurt

Navitel R600 este o camera auto decenta care merita luata in considerare daca sunteti in cautarea unui asemenea dispozitiv!

Descriere

Navitel este o companie ruseasca infiintata undeva la sfarsitula anului 2006. Ei se ocupa de tot ce inseamna sisteme de navigatie, atat pentru avioane/armata cat si pentru dispozitive mobile (tablete, telefoane etc). Pe langa sisteme de navigatii, ei mai produc accesorii pentru masini, camere auto si tablete. Nu am o experienta anterioara cu produsele lor, dar din cate m-am interesat, lumea pare multumita si le recomanda .

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint o camera auto destul de buna, mai exact modelul Navitel R600. Spre surprinderea mea, este destul de populara printre soferii din Romania si are suficiente review-uri/comentarii pozitive.

Cumpara de la eMag

Camera Auto DVR Navitel R600

Aspect si specificatii

Navitel R600 arata ca majoritatea camerelor auto de pe piata, deci n-am sa vorbesc foarte mult despre acest subiect. Apreciez mult ca are o constructie foarte compacta si nu incurca absolut deloc viziblitatea daca este montata corect. Din punct de vedere al materialelor, acestea sunt de calitate iar Navitel promite ca vor rezista chiar si in conditii de temperaturi extreme.

Senzorul folosit pentru camera Navitel R600 se numeste Sony CMOS 323 si este unul dintre cei mai utilizati in segmentul mid-range. Senzorul are o rezolutie de 12MPX si poate filma pana la rezolutie FullHd cu 30 de cadre pe secunda. Personal mi-as fi dorit ca senzorul sa fie capabil pentru filmarea la 60 de FPS-uri, intrucat inregistratile sunt mai fluide si arata mult mai bine. Trecand peste acest aspect, filmarile pe timp de zi sunt foarte bune, detaliate si utilizabile. Singura situatie in care nu se descurca prea bine este in bataia unui soare puternic. Cand vine vorba despre filmarile pe timp de noapte, lucrurile nu mai stau atat de bine. Desi are nightmode inclus, filmarile sunt destul de slabe, lipsite de detalii iar numerele de inmatriculare a celorlalte masini din trafic sunt greu de identificat. Un lucru important de mentionat este faptul ca unghiul de filmare ajunge pana la 170 de grade, optiune pe care o aplaud.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, Navitel R600 este cam saracacioasa. Nu avem sistem GPS, nu avem Wi Fi sau Bluetooth si nici vorba de sisteme de asistenta pentru sofer. Singurele functii care mi-au atras atentia sunt modul parcare care porneste automat filmarea atunci cand masina este oprita si simte miscare in jurul ei, G-senzorul avansat care imortalizeaza si protejeaza imediat imaginile in cazul unui accident si display-ul de 2 inch pe care puteti vedea ce inregistreaza camera, respectiv anumite informatii utile.

Are o memorie interna mica, deci trebuie sa cumparati un card de tip MicroSD. Suporta carduri de pana la 256GB si va recomand sa cumparati doar modele din clasa 10, intrucat sansele ca filmarile sa fie corupte scad considerabil. Cele mai bune carduri pentru camerele auto din punctul meu de vedere sunt: Seria EVO/EVO+ de la Samsung, respectiv seria ULTRA de la SanDisk.

Cumpara de la eMag

Camera Auto DVR Navitel R600

Navitel R600 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Filmare buna pe timp de zi
 • Ecran de 2 inch
 • Suporta card de pana la 256Gb
 • Constructie compacta

Navitel R600 Contra

 • Filmeaza cu doar 30 FPS-uri
 • Filmarile pe timp de noapte nu sunt cele mai bune
 • La acest pret exista alternative mai ofertante in opinia mea

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto decente care filmeaza bine si are o constructie compacta/rezistenta, Navitel R600 este o optiune buna de luat in calcul.

Daca ma intrebati pe mine, m-as orienta catre un model de la Mio sau de la Xiaomi din acelasi interval de pret intrucat sunt mai ofertante. Puteti sa gasiti reivew-uri despre diverse modele in categoria “Accesorii auto” de pe site-ul nostru.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *