Camera auto DVR Garmin Dash Cam 66W, ecran 2", 1440p

Camera auto DVR Garmin Dash Cam 66W, ecran 2″, 1440p

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Filmare - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Garmin Dash Cam 66W este o camera auto premium, completa pe care o recomand cu incredere!

Descriere

Experienta si traditia companiei Garmin in industria sistemelor de navigatie (de orice fel si pentru toate tipurile de vehicule) este greu de egalat/comparat. Producatorul American este unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti din lume, deci calitatea produselor lor este incontestabila. Am folosit mai multi ani de zile un GPS de la ei si soft-ul de navigatie care mi-au placut foarte mult si pe care le recomand tuturor.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint o camera auto excelenta, varful de gama al companiei Garmin. Modelul se numeste Garmin Dash Cam 66W si dispune de toate caracteristicile unei camere auto premium, complete.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR Garmin Dash Cam 66W, ecran 2", 1440p

Aspect si specificatii

Garmin Dash Cam 66W are un design asemanator cu majoritatea camerelor auto de pe piata. Din cate am observat, toata seria Garmin are acelasi design si aceeasi constructie, deci nu are rost sa intru foarte mult in detalii. Constructia este una solida, rezistenta si realizata din materiale excelente care pot rezista la temperaturi extreme. Apreciez faptul ca este compacta si nu incurca vizibilitatea deloc daca este pozitionata corect.

Are unul dintre cei mai buni, avansati si moderni senzori din aceasta industrie. Acest senzor are o rezolutie de 13mpx, poata filma pana la rezolutie 2K cu maxim 30 de cadre pe secunda iar unghiul de filmare ajunge pana la impresionanta valoare de 180 de grade. Bineinteles, aveti posibiltiatea sa filmati si la rezolutie FullHd cu 60 de cadre pe secunda, o optiune pe care personal o imbratisez mai mult. Desi calitatea scade putin in comparatie cu rezolutia 2K, cele 60 de fps-uri fac filmarea mai fluida si ocupa mai putin spatiu. Filmarile pe timp de zi sunt excelente, detaliate si de foarte buna calitate. Din pacate, in bataia unui soare puternic are anumite ezitati, dar sunt convins ca exista disponibile pe piata filtre speciale pentru asa ceva. Nici filmarile pe timp de noapte nu arata rau, fiind mai mult decat utilizabile. Night mode-ul inclus face o treaba buna iar numerele de inmatriculare sunt suficient de usor de identificat.

Garmin Dash Cam 66W dispune bineinteles de conectivtiate Bluetooth, respectiv Wi Fi. Cu ajutorul acestor functii puteti sa transferati fisierele din camera direct in dispozitivul dumenavoastra mobil, fara cabluri si fara un laptop/PC. Mai mult decat atat, prin intermediul aplicatiei Garmin puteti sa le imaprtasiti cu prietenii sau sa le distribuiti pe retelele sociale. Daca tot am pomenit de aplicatia Garmin, aceasta va permite sa conectati pana la 4 camere de acelasi fel pe masina dumenavoastra. Astfel, puteti acoepri toate unghiurile, deci nu stiu sigur cat de necesar este acest lucru.

Un alt lucru care-mi place foarte mult la aceasta camera este faptul ca poate fi controlata prin intermediul comenzilor vocale. Mai pe scurt, atunci cand sunteti concentrat la volan si trebuie sa modificati anumite setari/parametrii, puteti sa faceti asta direct cu vocea si fara sa va luati ochii de la drum. Toate comenzile compatibile se afla in cartea tehnica a produsului si n-am sa le insir aici intrucat sunt destul de multe.

Ca orice camera auto premium, Garmin Dash Cam 56 dispune de sisteme de asistenta a soferului. Atunci cand parasiti banda de cirulatie in mod accidental, cand exista pericolul unei coloziuni frontale sau cand intrati intr-o curba cu viteza excesiva, camera incepe sa emita niste semnale acustice de avertizare. Sunt sigur ca nu putine au fost momentele cand poate v-ati pierdut concentrarea si era sa produceti un accident, deci aceste sisteme de asistenta vin in ajutorul dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, Garmin Dash Cam 66W ofera modul parcare care va protejeaza masina in permanenta. Atunci cand autoturismul dumneavoastra este parcat si cu motorul stins, camera incepe sa filmeze daca simte miscare in apropiere. Cu ajutorul acestei functii puteti identifica eventualii hoti sau eventualele persoane care v-au provocat daune accidental sau intentionat.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR Garmin Dash Cam 66W, ecran 2", 1440p

Garmin Dash Cam 66W Pro

 • Brand de incredere
 • Design placut si constructie rezistenta, compacta
 • Filmari foarte bune atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte
 • Bluetooth/Wi Fi
 • Mod parcare
 • Comenzi vocale
 • Sisteme asistenta sofer

Garmin Dash Cam 66W Contra

 • Nu se descurca foarte bine cand senzorul se afla in bataia soarelui
 • La acest pret exista o multime de optiuni de la Xiaomi sau Mio de exemplu

Concluzie

Daca va doriti o camera auto care filmeaza excelent, ofera o multime de functii/tehnologii si reprezinta varful de gama al unui producator de incredere, Garmin Dash Cam 66W reprezinta o alegere corecta din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Camera auto DVR Garmin Dash Cam 66W, ecran 2″, 1440p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *