Camera auto DVR cu GPS Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS

Camera auto DVR cu GPS Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Filmare - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS este o camera auto decenta pe care o recomand persoanelor cu un buget limitat.

Descriere

ASBIS este o o companie din Belarus care se ocupa cu distribuitrea de echipamente it, telefoane mobile, periferice, tablete laptop-uri etc. Din cate am inteles, este cel mai mare si rapid distribuitor din Estul Europei si activeaza in tari precum Romania, Croatia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Slovenia etc. Prestigio este brand-ul lor propriu si are in portofoliu produse precum: telefoane mobile, sisteme de navigatie, camere auto, tablete etc. Personal n-am avut tangete cu acest brand, dar cunosc o persoana care a avut o tableta de la Prestigio si parea multumita de raportul calitate-pret.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o camera auto de la Prestigio, mai exact modelul Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS. Nu este una dintre cele mai bune camere pe care le-am testat, dar daca tinem cont de pretul pe care-l are, consider ca ofera rezultate satisfacatoare.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR cu GPS Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS

 Aspect si specificatii

Ca si aspect, nu sunt multe lucruri de spus. Are un design asemanator cu majoritatea camelor auto din comert, fara sa fie elemente deosebite. Apreciez ca are o constructie compacta si o ventuza solida care nu incurca deloc vizibilitatea daca o montati intr-o pozitie buna. Calitatea materialelor este neasteptat de ok, rezistand la temperaturi extreme si diferente de temperatura.

Senzorul lui RoadRunner PCDVRR400GPS este unul destul de comun pentru camerele auto de buget, si anume CMOS GC2023. Are rezolutie de 3mpx, un unghi de vizualizare foarte ok de 140 de grade si este capabil sa filmeze la rezolutie maxima FullHd cu 30 de cadre pe secunda.  Pe timp de zi, filmarile sunt neaspteptat de bune si de calitative. Imaginile sunt clare, destul de detaliate si puteti identifica cu usurinta numerele de inmatriculare a masinilor. Desi are un mod nightmode inclus, filmarile pe timp de noapte sunt destul de slabe si nu va ofera multe detalii. Per total, daca tinem cont de raportul calitate-pret, filmarile sunt foarte bune si utilizabile. Mi-ar fi placut sa filmeze cu 60 de cadre pe secunda, dar se pare ca nu este cazul.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, nu pot spune ca RoadRunner PCDVRR400GPS exceleaza. Avem totusi la dispozitie un modul GPS care afiseaza in permanenta coordonatele si viteza de deplasare, POI care ofera informatii cu privire la radare fixe si puncte de control ale politiei, senzor de miscare care are ca scop economisirea memoriei de stocare, respectiv G-senzorul care porneste filmarile atunci cand simte o forta de impact. Pe langa ca porneste filmarile, acest senzor activeaza protectia datelor si previne rescrierea lor.

Are o memorie interna de doar 64mb dar care poate fi suplimentata cu un card Micro SDHC de pana la 32Gb. Va recomand sa folositi carduri din clasa 10 si rezistente la temperaturi extreme. Daca folositi carduri de proasta calitate, pot exploda sau se pot defecta atunci cand sunt temperaturi joase/crescute si pot corupe toate imaginile pe care le-ati inregistrat. De asemenea, RoadRunner PCDVRR400GPS are un display TFT de 2 inch pe care puteti vedea informatiile de care v-am zis mai sus, respectiv ce inregistreaza camera in timp real.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR cu GPS Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS

Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS Pro

 • Raport calitate-pret ok
 • Filmari foarte bune pe timp de zi
 • Functie GPS
 • Display de 2 inch
 • Constructie solida si de buna calitate

Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS Contra

 • Nu filmeaza cu 60 FPS-uri
 • Filmarile de timp de noapte sunt slabe

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto care filmeaza decent, ofera cateva functii utile si are un raport calitate-pret corect din punctul meu de vedere, Prestigio RoadRunner PCDVRR400GPS reprezinta o alternativa interesanta de luat in calcul.

In cazul in care considerati ca RoadRunner PCDVRR400GPS nu este camera potrivita pentru dumneavoastra, va invit sa accesati categoria “Accesorii auto” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o gama larga de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *