garmin

Garmin Dash Cam 55 – Camera Auto DVR cu GPS

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 55 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in acest interval de pret.

Descriere

Camerele auto sunt niste dispozitive tot mai cautate si apreciate de catre soferii din toate categoriile. Utilitatea acestora este una destul de mare si va poate ajuta in destule situatii neplacute. Poate fi martorul dumneavoastra ocular in cazul unui nefericit accident sau camera video care imortalizeaza cele mai frumoase momente din concediile in care mergeti cu masina.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Varietatea modelelor de pe piata este enorma. Puteti gasi astfel de camere cuprinse intre 100 si 2000 de lei in functie de calitatea filmarii si a tehnologiilor pe care le au. Astazi vom discuta despre o camera din clasa medie de la bine-cunoscutul producator Garmin. Este vorba de modelul Garmin Dash Cam 55 care ofera niste avantaje interesante la un pret decent.

Cumpara de la eMag!

garmin

Aspect si specificatii

Design-ul acestui dispozitiv seamana foarte mult cu o camera de actiune precum GoPro. Are dimensiuni reduse si o carcasa construita din materiale calitative, rezistente. Oriunde intentionati sa o montati in masina dumneavoastra, cu siguranta nu va periclita vizibilitatea. Pe partea frontala se regaeste si display-ul LCD de 2 inch pe care puteti vedea toate informatiile necesare.

Dispune de un senzor de 3Mpx care filmeaza foarte bine pe timp de zi. Este capabila sa inregisteze imagini pana la o rezolutie 2K cu 60 de cadre pe secunda si la un unghi de 150 de grade. Din pacate pe timp de noapte claritatea filmarii nu este cea mai buna. Filmeaza decent, dar sub alti competitori care au night-mode sau un senzor cu o apertura mai mare.

In schimb, la capitolul functii si conectivitate sta absolut excelent. Dispune de functie Wi Fi pentru transmiterea fisierelor direct pe telefonul dumneavoastra sau pentru transmisiuni live pe retelele preferate de socializare. Pe langa Wi Fi, dispune si de modul GPS care impreuna su G-senzorul care porneste automat filmarea atunci cand detecteaza un impact, puteti afla cu exactitate ora, locul si coordonatele unde s-a produs nefericitul incident

Alte functii foarte interesante pe care multe camere auto de acest tip nu le au, sunt avertizarile pentru soferi. Astfel, atunci cand distanta fata de masina din fata scade brusc aparand riscul unui accident frontal sau daca parasiti banda de circulatie in mod accidental, camera detecteaza acest lucru si ofera niste avertismente sonore. S-au dovedit a fi foarte utile pentru multi soferi care au evitat situatii neplacute cu ajutorul acestora.

Cumpara de la eMag!

Garmin Dash Cam 55

Un lucru pe care personal nu l-am intalnit pana acum pe alte camere auto este controlul vocal. Puteti porni/opri inregistrare, sa faceti o poza si alte lucruri doar cu vocea. Personal consider acest lucru foarte util deoarece nu trebuie sa va luati ochii de la drum cand sunteti nevoit sa umblati in setarile acesteia.

Este capabila sa ofera informatii precum locurile unde se afla camere fixe pentru viteza daca achizitionati un abonament lunar in aplicatia Cyclops. Pe langa acest lucru, functia TravelPass taie si monteaza inregistrarile de cateva ore dupa care le transforma in filmulete de cateva minute in care prezinta evenimentele esentiale.

Garmin Dash Cam poate filma chiar si in momentele in care masina este parcata, cu motorul oprit. Acest lucru se poate realiza cu achizitia unui cablu separat si cu ajutorul senzorului de miscare care porneste inregistrarea automat atunci cand simte o prezenta in jurul autoturismului.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Filmare excelenta pe timp de zi
 • Poate filma pana la rezolutie 2K cu 60 de cadre pe secunda
 • Avertizari pentru soferi
 • Comenzi vocale
 • Functie Wi Fi

 

Contra

 • Filmarea pe timp de noapte lasa de dorit

 

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere video auto din gama mid-range, Garmin Dash Cam 55 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Ofera o filmare foarte buna pe timp de zi si o multime de functii/tehnologii pe care eu le consider foarte utile.

Cumpara de la eMag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *