Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 45

Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 45

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Filmare - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Garmin Dash Cam 45 este o camera auto foarte buna pe care o recomand!

Descriere

Dupa parerea mea, o camera auto este un accesoriu/gadget pe care majoritatea soferilor ar trebui sa-l detina. Avantajele pe care le ofera o camera auto (in functie de model) sunt multiple: filmeaza in permanenta cand conduceti, va ofera probe in cazul unui accident, poate surprinde cele mai frumoase drumuri pe care le parcurgeti, emite avertizari pentru diverse situatii din trafic (depasirea benzii, pricol de coliziune) si poate supraveghea masina atunci cand este oprita. Sincer sa fiu, daca va permiteti, nu sunt motive pentru care sa nu cumparati o camera auto.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint o camera pe care personal o apreciez foarte mult. Este vorba despre modelul Garmin Dash Cam 45 si consider ca beneficiaza de toate tehnologiile necesare. In categoria de pret din care face parte exista o multime de alternative, dar o plasez foarte sus intr-o ierarhie a celor mai bune camere auto din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Cumpara de la eMag

Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 45

Aspect si specificatii

Garmin Dash Cam 45 dispune de un senzor de productie proprie, neasteptat de bun si de capabil. Acesta poate filma pana la rezolutie FullHD cu 30 de cadre pe secunda si cu un unghi de filmare ce ajunge pana la 140 de grade. Filmarile sunt foarte bune, lucru specific unei camere auto de calitate. Pe timp de zi, camera filmeaza excelent iar imaginile sunt cu adevarat foarte bune. Pe timp de noapte se descurca bine iar filmarile au o calitate decenta. Per total, Garmin Dash Cam 45 filmeaza bine si consider ca-si merita banii cu desavarsire.

Pentru pretul platit, Garmin Dash Cam 45 va pune la dispozitie tehnologii precum GPS sau Wi Fi. Modul GPS va ajuta sa beneficiati in permanenta de coordonatele exacte, sa vedeti intotdeauna viteza reala de deplasare si sa aveti locatia/data/ora exacta pentru eventualele probe video. Wi Fi-ul faciliteaza procesul de transfer al imaginilor din camera catre un dispozitiv mobil si nu sunteti nevoit sa folositi cabluri. De asemenea, Wi Fi-ul va permite si o mai usoara partajare a filmarilor.

Bineinteles, Garmin Dash Cam 45 este echipata cu sisteme de avertizare pentru soferi. In cazul acestui model, avertizarile sunt pentru urmatoarele situatii: depasirea benzii de circulatie si pericolul unei coliziuni frontale. Exista si modele care ofera mai multe avertizari (de oboseala, de viteza etc), dar consider ca Garmin s-a bazat pe cele esentiale. Aceste sisteme de siguranta ofera avertismente sonore in situatiile anterior mentionate si va pot face atent in clipele de neglijenta.

Din punct de vedere al constructiei, aceasta camera impresioneaza prin dimensiunile compacte. Se monteaza foarte usor iar suportul de parbriz este unul calitativ si permisiv. Materialele folosite pentru constructia camerei Garmin Dash Cam 45 sunt de calitate si pot rezista in cele mai grele conditii. Tot aici am sa includ si display-ul de 2 inch, display care are o rezolutie decenta si care va ofera toate informatiile necesare.

Garmin Dash Cam 45 va poate proteja masina chiar si atunci cand nu sunteti la volan. Dispune de Modul Parcare, una dintre cele mai utile si bune functii pe care o camera auto le poate avea. Pentru a putea beneficia de aceasta protectie, trebuie sa coenctati camera la o sursa de alimentare externa si ea o sa filmeze atunci cand detecteaza miscare in jurul autoturismului. Astfel, puteti surprinde persoanele (rau intentioate sau nu) care va lovesc masina, care o vandalizeaza sau carora nu le convine ceva.

Camera suporta carduri de memorie de pana la 64GB. Preferam sincer sa suporte carduri de pana la 128/256Gb, dar nu pot spune ca ma derajneaza in mod deosebit. Recomandarea mea este sa folositi carduri de memorie calitative (din clasa 10) si rezistente la temperaturi extreme. In acest fel, inregistrarile o sa fie mai bine protejate iar sansele ca dumneavoastra sa pierdeti filmarile sunt mult mai mici.

Cumpara de la eMag

Camera Auto DVR cu GPS activat Garmin Dash Cam 45

Garmin Dash Cam 45 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte ok
 • Filmari bune
 • GPS, WI FI
 • Mod Parcare
 • Sisteme de asistenta pentru soferi

Garmin Dash Cam 45 Contra

 • Imi doream sa filmeze la 60 de FPS-uri

Concluzie

Daca va doriti o camera auto de calitate care filmeaza bine si beneficiaza de multe tehnologii/functii, Garmin Dash Cam 45 reprezinta o alegere inteligenta din punctul meu de vedere.

In cazul in care Garmin Dash Cam 45 nu este potrivita pentru dumneavoastra, va recomand sa vizitati categoria “Accesorii auto” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o varietate enorma de modele prezentate.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *