Boxe 5.1 Trust GTX – O alegere interesanta

Sistem sunet 5.1

Introducere

Cu siguranta, tuturor ne place sa ascultam muzica din cand in cand. Altii o fac zilnic, altii mai rar sau poate doar la ocazii. Insa, pentru cei care asculta zilnic muzica, acestia si-au format un anumit standard in ceea ce priveste calitatea sunetului si pot sa distinga foarte usor un sistem audio de calitate fata de un sistem audio mai slab. Pentru cei care asculta regulat muzica vor simti nevoie unui sistem audio performant chiar in propria casa si masina. De la boxele clasice care se conecteaza la calculator, lumea sistemelor audio a evoluat considerabil. Producatorii au inceput sa lanseze produse cu mai multe boxe incorporate ce pot sa redea mult mai placut sunetul si pot fi configurate pentru a reda intr-un anumit mod sunetul, cum ar fi o sala de cinema sau de teatru.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Boxe 5.1 Trust GTX

Un astfel de sistem este sistemul de boxe 5.1. Dupa cum ii spune si numele, acest sistem vine cu 5 boxe, numite si sateliti si un subwoofer. Un sistem 5.1 poate fi conectat la diferite dispozitive, cum este calculatorul, laptop-ul, televizorul sau chiar telefonul. Acesta este potrivit nu doar pentru muzica, ci si pentru filme, seriale sau jocuri. Un astfel de sistem 5.1 este cel de la Trust GTX despre care o sa vedem mai multe specificatii si functii in continuare.

Descriere si specificatii tehnice

Primul aspect de mentionat despre sistemul 5.1 de la Trust GTX este design-ul. Are un design minimalist, modern si placut. Vine cu 5 sateliti de sunet, un subwoofer mare si puternic cu functii de stand-by, mod sursa, control pentru volum si un indicator LED ce indica starea on/off si o telecomanda pentru control la distanta.

Acest sistem 5.1 vine dotat si cu lumini de tip RGB pentru o experienta placuta chiar si pe intuneric sau in surse de lumina slabe. Satelitii reusesc sa produca un sunet surround puternic si de inalta calitate cu certificare Dolby Audio.

Atunci cand este montat corespunzator, sistemul audio 5.1 Trust GTX va ofera un sunet puternic la 360 de grade pentru a va putea bucura de o experienta ca aceea dintr-un cinematograf direct in casa dumneavoastra. De asemenea, va amplifica experienta din jocuri, muzica sau filmele pe care urmeaza sa le vizionati.

Cei cinci sateliti produc fiecare o putere de 10 W, avand un total de 50 W si un subwoofer de 180 W. Astfel, veti putea monta sistemul audio in diferite colturi ale casei pentru a beneficia de un sunet bogat si un bass profund cu ajutorul subwoofer-ului.

Iluminarea RGB vine cu diferite moduri de configurare. Astfel, veti putea alege din modurile de iluminare predefinite si sincronizate cu bass-ul si sunetul, cum ar fi mod Breathing, culoare statica sau culoare rotativa.

Pe partea de conectare, acest sistem se conecteaza cu ajutorul unor cabluri deja incluse in pachet. Cabluri includ atat cabluri pentru intrare digitala si analogica de 3.5 mm, cat si intrari audio directe cu sase canale ce pot fi conectate la calculator, laptop, consola de jocuri sau televizor smart. Cablurile au o lungime de 5 metri fiecare, asadar le veti putea raspandi cu usurinta in interiorul camerei.

Boxe 5.1 Trust GTX

Pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa mergeti pana la calculator sau pana la subwoofer pentru a modifica volumul, cu ajutorul telecomenzii wireless veti putea modifica atat puterea, volumul, bass-ul, cat si iluminarea RGB de la distanta. Mai mult, in momentul cand sistemul nu mai este folosit, acesta intra automat in modul de stand-by (hibernare) si va repornit atunci cand il veti reutiliza.

Satelitii impreuna cu subwoofer-ul reusesc sa produca o impedanta de 10.000 Ohm, iar intreg sistemul are o greutate totala de doar 5.9 kg. Asadar, daca doriti sa il mutati sau sa curatati sistemul, o veti putea face cu usurinta.

Boxe 5.1 Trust GTX – Pro

 • Au un sunet puternic
 • Cabluri suficient de lungi + cablu optic inclus in pachet
 • Permite conectarea a doua surse diferite la sistem ce pot fi schimbate din telecomanda
 • Telecomanda cu un design discret si o multime de optiuni de control
 • Iluminare RGB ce se schimba in functie de bass si de linia melodica

Boxe 5.1 Trust GTX – Contra

 • Lipsa control al volumului pe fiecare satelit in parte
 • Sunet putin distorsionat la volum mare

Concluzie

Asadar, acest sistem 5.1 de boxe de la Trust GTX este un sistem foarte bun pentru casa, in special pentru cei pasionati de jocuri, muzica sau filme. Cu acest sistem veti beneficia de o atmosfera ca de cinema, un sistem audio puternic si placut si un joc de lumini in functie de muzica pe care o ascultati.

Specificatii complete

Boxe 5.1 Trust GTX
 • Calitate - 8/10
  8/10
 • Functii - 6/10
  6/10
 • Pret - 9/10
  9/10
7.7/10

Summary

Sistemul de boxe 5.1 de la Trust GTX este un sistem de calitate cu un sistem de iluminare integrat si un pret decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *