Boxa portabila Sonos Move, WiFi, Bluetooth, Airplay 2, Control Voce, Negru

Boxa portabila Sonos Move, WiFi, Bluetooth, Airplay 2, Control Voce, Negru

Boxe portabile
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Sunet - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Sonos Move este o boxa portabila inteligenta destul de interesanta si buna, dar consider ca puteti plati aceeasi suma pentru un model mai “complet”.

Descriere

Sonos este o companie destul de noua si inovatia in domeniul boxelor portabile, respectiv inteligente. A fost infiintata si isi desfasoara activitatea in Statele Unite, colaborand foarte des cu companii gigante precum Apple, Google sau Amazon. Produsele lor sunt de foarte buna calitate dar au preturi cam mari, politica fiind asemanatoare cu cea pe care o aboreaza Apple.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o boxa portabila si inteligenta de la Sonos. Ofera o multime de avantaje si dispune de foarte multe tehnologii, dar are un pret pe masura acestora. Nu stiu daca v-o recomand sau nu, dar ramane la latitudinea dumneavoastra sa trageti o concluzie din prezentare care urmeaza mai jos.

Cumpara de la eMag

Boxa portabila Sonos Move, WiFi, Bluetooth, Airplay 2, Control Voce, Negru

Aspect si specificatii

Boxa portabila Sonos Move are un design foarte modern si cool. Seamana destul de mult cu boxele celor de la Apple sau Google cu care imparte anumite elemente de design, dar abordarea este una diferita. Apreciez faptul ca dimensiunile acesteia sunt suficient de compacte incat se poate numi o boxa portabila in adevaratul sens al cuvantului. Materialele folosite sunt de calitate iar faptul ca est vopsita total in negru reprezinta un avantaj din punctul meu de vedere.

Sunetul pe care-l produc difuzoarele lui Sonos Move este foarte placut. Nu stiam ce asteptari sa am pentru ca n-am folosit niciodata alte produse de la Sonos, asa ca n-am plecat cu prejudecati. Revenind la sunet, acesta este unul extraordinar de clar, suficient de puternic si spatial. Poate acoperi fara probleme o camera de dimensiuni mari sau chiar o curte de dimensiuni medii daca vorbim despre utilizarea ei in spatiu liber. Nu stiu daca o pot compara neaparat cu modelele de la JBL sau Sony intrucat aceasta este o boxa inteligenta, dar mentionez totusi ca se simt diferente. Se vede clar ca modelele de la JBL de exemplu sunt facute special pentru muzica si pentru ascultarea la un volum ridicat, pe cand Sonos Move se bazeaza mai mult pe calitatea sunetului si functiile inteligente. Per total este o boxa portabila buna care produce un sunet foarte placut. Daca aveti nevoie de un model care sa “rupa norma” cand vine vorba despre volum, va recomand sa va orientati catre alta varianta.

La conectivtiate avem cateva lucruri interesante. In primul rand, puteti reda muzica prin Wi Fi sau prin intermediul Bluetoothului, jack-ul si NFC-ul lipsind din pacate din ecuatie. Conexiunile sunt foarte stabile si n-am intampinat nici cea mai mica problema pe durata utilizarii. Partea interesanta de care spuneam acum vine: Sonos Move este compatibila cu asistentii vocali de la Google si Amazon (Alexa), deci puteti controla boxa prin voce. De asemenea, fiind o boxa inteligenta, puteti sa-i spuneti boxei sa va comunice stirile, vremea de afara, sa seteze alarme, sa raspuna la tot felul de intrebari etc. Cu alte cuvinte, reprezinta o alternativa interesanta pentru Boxele inteligente precum Google Home, Amazon Alexa sau Apple Homepod.

Autonomia pe care producatorul o promite este de 10 ore de utilizare continua. Confirm aceasta cifra si pot spune ca am obtinut apoximativ 8 ore de autonomie in contextul in care am tinut muzica aproape la maxim prin conexiune Bluetooth. Un lucru tare despre aceasta boxa este faptul ca pe langa posibilitatea incarcarii prin cablu, aceasta se incarca in timpul functionarii daca activati functia respectiva. Nu am informatii exacte daca se incarca cu energie solara sau prin alte metode asemanatoare, dar va pot garanta de functioneaza.

Cumpara de la eMag

Boxa portabila Sonos Move, WiFi, Bluetooth, Airplay 2, Control Voce, Negru

Pro

 • Brand de incredere
 • Sunet foarte bun
 • Desing modern si frumos
 • Coenctivitate excelente
 • Autonomie foarte buna a bateriei

Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret in care consider ca exista variante mai bune

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei boxe portabile inteligente care ofera un sunet placut si cateva functii/tehnologii interesante, aceasta boxa portabila Sonos Move poate reprezenta o solutie interesanta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *