Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130

Bosch Universal Aquatak 130 – Aparat de spalat cu presiune

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Bosch Universal Aquatak 130 este un aparat de spalat cu presiune excelent pe care-l recomand fara remuscari!

Descriere

Cumpara de la eMag

Aparatele de spalat cu presiune sunt probabil cele mai utile dispozitive pe care le poate detine o persoana care locuieste la casa. Acestea va ajuta sa spalati curtea, pavajele, mobilierul de gradina, peretii, masina, bicicleta, motocicleta si alte obiecte asemanatoare. Ganditi-va cata economie puteti face daca renuntati sa spalati masina la o spalatorie si alegeti sa cumparati un asemenea aparat. Preturile lor sunt destul de accesibile, in functie de modelul pe care-l alegeti.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In reviw-ul acesta va propun aparatul de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130. Este unul dintre cele mai cautate si apreciate modele de pe piata din Romania. Despre calitatea Bosch nici nu mai are rost sa vorbesc, stiti si dumneavoastra ca produsele lor sunt extrem de bune. In orice caz, daca intentionati sa cumparati un aparat ca acesta in viitorul apropiat, modelul prezentat merita toata atentia dumneavoastra!

Aspect si specificatii

Bosch Universal Aquatak 130 are o putere de 1700w si este mai mult decat suficient pentru uzul rezidential. Bineinteles, se poate utiliza si pentru cadrele profesionale (spalatorii auto/de covoare etc) dar nu pentru asta a fost gandit. Datorita presiunii de 130Bari si a debitului maxim de apa de 380L/h, cu siguranta poate curata toate suprafetele/obiectele intr-un mod impecabil si fara prea mult efort.

Unul dintre cele mai importante elemente la Bosch Universal Aquatak 130 este duza inovatoare de tip 3 in 1. Aceasta duza despre care va vorbesc poate combina 3 tipuri de jet intr-un singur accesoriu (jet, ploaie si picaturi). In acest fel, nu aveti nevoie de accesorii separate si nu trebuie sa va deplasati de fiecare data cand doriti sa folositi un jet diferit.

Un alt element care mi-a placut enorm la Bosch Universal Aquatak 130 este constructia. Fara sa exagerez, consider ca este unul dintre cele mai bine construite aparate de spalat cu presiune din cate am vazut pana acum. Are o forma compacta, fiecare element a fost gandit/pozitionat cu atentie si cantareste doar 7,8Kg. Puteti depozita furtunul direct pe suprafata aparatului pentru a nu ocupa spatiu suplimentar. Se foloseste, se depoziteaza si se transporta extrem de usor. Pentru persoanele care apreciaza versabilitatea si practibilitatea unui produs, Bosch Universal Aquatak 130 reprezinta alegerea ideala.

In timpul functionarii, Bosch Universal Aquatak 130 produce un zgomot de aproximativ 86 de decibeli. Nu este unul dintre cele mai silentioase aparate pe care le-am vazut, dar cu siguranta n-o sa va deranjeze. De asemenea, aparatul dispune de un rezervor de detergent cu o capacitate de 450Ml. Puteti pulveriza detergent intr-un mod uniform atunci cand doriti sa spalati masina/bicicleta/motocicleta.

In pachet, pe langa aparatul de spalat sub presiune, primiti urmatoarele componente: duza de inalta presiune pentru detergent, lance, duza 3 in 1, furtun de inalta presiune ce are o lungime de 6m si un filtru de apa. Mi-as fi dorit ca furtnul sa aiba o lungime ceva mai mare precum am vazut la alte modele concurente, dar puteti oricand achizitiona unul separat.

Cumpara de la eMag

Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130

Bosch Universal Aquatak Pro

 • Brand de incredere
 • Presiune/Putere foarte buna
 • Extrem de bine construit
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Usor de depozitat/utilizat
 • Duza 3 in 1

Bosch Universal Aquatak Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca pompa cedeaza prematur

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune, apreciate si bine construite aparate de spalat cu presiune, Bosch Universal Aquatak 130 reprezinta o optiune excelenta, cel putin in categoria de pret din care face parte.

In cazul in care Bosch Universal Aquatak 130 nu este potrivit, va invit sa accesati categoria “Aparate de spalat cu presiune” de pe site-ul nostru unde am prezentat cateva alternative!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *