Boiler termoelectric cu serpentina Bosch TR1000T 100 CB, 2000 W, 100 l

Boiler termoelectric cu serpentina Bosch TR1000T

Boilere
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Bosch TR1000T 100 CB este un boiler electric destul de bun pe care l-as lua in considerare daca planuiesc o asemenea achizitie in vitorul apropiat!

Descriere

Apa calda menajera este probabil cea mai importanta utilitate dupa curentul electric, apa si canalizare, respectiv caldura. Daca locuiti la bloc si sunteti racordat la o centrala comunda, in teorie, ar trebui sa va bucurati de apa calda la orice ora fara probleme. Din pacate, stim foarte bine ca in Romania acest lucru nue ste posibil deoarece mai mereu apar avarii sau probleme grave cu alimentarea, cum am vazut in Bucuresti destul de recente.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

De asemenea, daca aveti o centrala proprie pe gaz, GPL sau lemne/peleti, de asemenea, apa calda n-ar trebui sa reprezinte o problema pentru dumneavoastra. Problema intervine atunci cand locuinti intr-o zona rurala si nu aveti acces la gaza/nu va permiteti o centrala pe lemne/peleti sau cand pur si simplu spatiul nu va permite instalarea unei centrale. Cea mai buna solutie in aceste cazuri este achizitionarea unui boiler.

Boilerele sunt de mai multe tipuri: electrice, pe gaz si cu lemne. Cele mai simple de folosit si raspandite sunt boilerele electrice. Acestea incalzesc intr-un timp relativ scurt apa, o mentin calda pentru o perioada decenta de timp, dar consuma destul de mult curent. Noile modele au tot felul de tehnologii pentru reducerea consumului, dar raman in continuare un consumator care nu trebuie ignorat.

Astazi am decis sa va prezint un astfel de tip de boiler electric, mai exact modelul Bosch TR1000T 100 CB. Este un boiler popular si vandut la noi in tara, iar review-urile despre acesta sunt cat se poate de impartite. In randurile ce urmeaza va las sa-l descoperiti si sa trageti concluzia daca merita sau nu sa-l achizitionati.

Specificatii complete

Boiler termoelectric cu serpentina Bosch TR1000T 100 CB, 2000 W, 100 l

Specificatii

Acest Boiler termoelectric cu serpentina Bosch este un boiler electric destinat uzului rezidential. Are o capacitate de 100 de L, fiind mai mult decat suficient pentru o familie de dimensiuni medii . Se monteaza vertical pe perete si este un boiler indirect.

Pentru persoanele interesate de specificatii, Bosch TR1000T 100 CB are o putere de 2000W, lucreaza la o presiune maxima de pana la 8Bari, are protectie IPV4 iar temperaturile de lucru (temperaturile de incalzire a apei) sunt intre 20 si 70 de grade Celsius.

Se incadreaza in clasa C din punct de vedere al consumului de energie, deci pot spune ca nu este tocmai cel mai economic model pe care l-am intalnit. Trebuie sa-l folositi cu atentie si intr-un mod responsabil daca nu va doriti facturi mari la electricitiate. Va recomand sa cautati sfaturi de folosire a unui boiler electric pe internet, sau chiar pe site-ul produactorului Bosch.

Boilerul este realizat din materiale de foarte buna calitate, alese si gandite pentru a rezista mult timp. Cu o investitie relativ mica de achizitie, beneficiati de un produs pe care-l puteti folosi cu incredere cel putin cativa ani de zile. Bineinteles, calitatea Bosch isi spune cuvantul si stii din start ca ai de-a face cu un produs extrem de calitativ.

Nu pot sa-l denigrez dar nici sa-l recomand in acelasi timp. In ciuda faptului ca este un produs calitativ de la Bosch si are specificatii bune, consider ca in aceasta categorie de pret puteti gasi modele care ofera un raport calitate-pret ceva mai bun. Nu spun sa nu-l achizitionati sau sa nu-l luati in considerare, dar va sfatuiesc sa analizati mai multe modele inainte de a face o alegere.

Pro

 • Brand de incredere
 • Constructie excelenta si de calitate
 • Eficienta decenta
 • Specificatii bune
 • Capacitate de 100L
 • Usor de folosit si de instalat

Contra

 • Cred ca puteti gasi oferte mai bune in aceasta categorie de pret

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui boiler electric de foarte buna calitate, rezistent, durabil si cu o capacitate mare, acest Boiler termoelectric cu serpentina Bosch TR1000T 100 CB s-ar putea sa fie o alegere pe care nu trebuie sa o ignorati.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *