Boiler electric Braun Ecofire

Boilere

Introducere

De cate ori v-ati confruntat cu problema apei reci la robinet? Sau poate ca apa calda nu ajunge la temperatura pe care o doriti. Majoritatea locuintelor au o incalzire standard cu centrala pe gaz. In momentul cand centrala este folosita atat pentru incalzirea imobilului, cat si pentru incalzirea apei este posibil sa nu incalzeasca suficient apa de la robinet pentru a avea un randament mai bun al incalzirii caloriferelor. In acest sens, au fost create boilere electrice, care incalzesc apa independent de centrala termica prin intermediul energiei electrice. In acest articol vom vorbi despre boilerul electric de la Braun Ecofire.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Boiler electric Braun Ecofire

Compania Braun este o companie italiana producatoare de produse de consum aparuta in 1921. Compania activeaza in domeniul producerii de produse, precum: aparate electrice de ingrijire personala, produse pentru sanatate si alte produse de uz casnic. Braun este o marca a grupului Bandini, lider in productia de boilere electrice in Italia, produsele lor fiind dinstribuite in mai multe parti ale lumii.

Un astfel de boiler este foarte util, intrucat poate reduce consumul de gaz, care in mod normal ar fi folosit pentru incalzirea apei. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu consumul de energie, intrucat va fi semnificativ redus fata de cel de gaz. Sa vedem cateva caracteristici importante ale boilerului electric Braun Ecofire.

Descriere si specificatii tehnice

In primul rand, acest boiler electric de la Braun este de dimensiuni reduse, avand o greutate de doar 34 kg. Principalul avantaj este ca poate fi montat chiar si pe perete, astfel ca va ocupa mai putin spatiu.

In al doilea rand, materialele folosite pentru boilere sunt de cea mai buna calitate si respecta cele mai exigente standarde internationale. Astfel, boilerul electric Braun Ecofire este construit in interior din materiale durabile, avand o rezistenta la temperaturi ridicate mult mai mare si o fiabilitate crescuta. In general, aceste produse vin cu un strat de email vitrat pe interior. Insa, pentru a avea o durata de viata si mai mare, stratul de email vitrat al boilerelor Braun a fost imbunatatit cu un surplus de ramforsare ale email-ului vitrat cu titaniu.

Toate componentele sunt produse din otel de calitate superioara, astfel ca probleme cauzate de presiunea ridicata sau de etansare nu mai exista. Astfel, acest boiler poate sa reziste pana la o presiune de 16 bari.

Boilerul Braun Ecofire are o capacitate de 100 de litri, fiind mai mult decat suficient pentru a incalzi apa pentru o locuinta de dimensiuni mari. Are o putere totala de 1500 W, ceea ce face ca apa sa se incalzeasca foarte repede. Pe langa capacitatea totala si puterea sa, acest boiler produce un nivel de zgomot de doar 15 decibeli, aproape insesizabil cand este in sarcina.

v

Temperatura maxima de incalzire este de 65 de grade Celsius, suficient pentru majoritatea persoanelor. In ceea ce priveste eficienta energetica, acest boiler intra in Clasa C de consum. Panoul de comanda este mecanic, ceea ce va scapa de problemele care pot aparea pe un display digital.

Alte functii importante ale boilerului electric Braun Ecofire sunt: termostat ajustabil pentru temperatura si presiune, supapa de siguranta, protectie anti-inghet, rezistenta din cupru armat, izolatie dubla realizata din poliuretan si un indicator luminos care indica starea activa a incalzirii.

Boiler electric Braun Ecofire – Pro

  • Poate fi montat pe perete
  • Greutate redusa, de doar 34 kg
  • Capacitate mare de 100 de litri
  • Putere de 1500 W
  • Emailat pe interior cu titaniu
  • Nivel de zgomot redus, doar 15 decibeli

Boiler electric Braun Ecofire – Contra

  • Clasa energetica C, A si B fiind cele mai bune

Concluzie

Un boiler electric de la Braun va poate scapa de problemele cauzate de incalzirea slaba a apei si va poate ajuta sa reduceti consumul de gaz al centralei termice.

Specificatii complete

Boiler electric Braun Ecofire

Leave a Reply

Your email address will not be published.