Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L, 1800 W

Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L, 1800 W

Boilere
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.9/10

Pe scurt

Ariston Pro 1 Eco este un boiler excelent ce ofera un raport calitate-pret foarte bun si merita achizitionat cu incredere!

Descriere

Pe langa sistemul de incalzire al locuintei sau al unui spatiu, cel mai important lucru din punct de vedere al confortului si al calitatii vietii este apa calda. In general, cele mai utilizate metode pentru incalzirea apei sunt centralele termice, sistemul de incalzire integrat al blocurilor de locuinte (asociatia) si boilerele. In general, boilerele sunt folosite in locurile unde nu exista o retea de gaze si in locurile unde persoanele nu-si permit sau nu-si doresc sa instaleze o centrala termica.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Boilerele sunt de mai multe tipuri: eletrice, cu lemne sau pe gaz. Cele mai raspandite si utilizate sunt cele electrice, intrucat sunt foarte usor de folosit, ofera apa calda aproape instant si au preturi de achizitie destul de mici. Singurul inoconvenient serios al acestora ar fi consumul cresut de energtie electrica, dar modelele de ultima generatie au fost gandite pentru a rezolva in mare partea aceasta problema.

In review-ul de astazi va propun unul dintre cele mai bune si cumparate boilere electrice de pe piata din Romania, adica modelul Ariston Pro 1 Eco 80L. Ofera un raport calitate-pret excelent, are o multime de review-uri pozitive din partea utilizatorilor si este produs de catre un brand extrem de cunoscut din aceasta industrie.

Specificatii complete

Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L, 1800 W

Specificatii

Ariston Pro 1 Eco 80L, dupa cum ii spune si numele, este un boiler electric cu o capacitate de 80L. Este proiectat pentru utilizarea rezidentiala, functioneaza pe baza de acumulare si se monteaza vertical pe perete.  Se incadreaza in clasa B din punct de vedere al consumului de curent, clasificandu-l astfel in categoria boilerelor electrice economice. Nu este un consumator de speriat, dar nici unul pe care trebuie sa-l ignorati.

Pentru persoanele interesate de specificatiile exacte, Ariston Pro 1 Eco 80L are o putere de 1800W, tensiune de alimentare de 230V, clasa de protectie IP X3, presiunea maxima de lucru este de 5 bari, timpul de incalzire de la 15 la 65 de grade este de aproximativ 131 minute iar temepratura maxima la care poate incalzi apa este de 80 grade Celsius.  De asemenea, mentionez ca Ariston Pro 1 Eco 80L este facut din materiale de foarte buna calitate, sigure, iar protectia rezervorului este realizata din Email Titan pentru un plus de siguranta.

In timpul functionarii, Ariston Pro 1 Eco 80L produce un zgomot de maxim 15 decibeli, fiind foarte greu sa-l auzi daca nu-ti concentrezi atentia direct la el. Performantele acestui boiler sunt foarte bune, mai ales datorita tehnologiei WaterPlus si al functiei Eco Evo. Aceasta din urma, cand este activata, promite o economie de pana la 15% pentru situatiile cand nu aveti nevoie sa incalziti apa intr-un timp foarte scurt.  Cat despre WaterPlus, tehnologia pastreaza apa rece la baza rezervorului si se amesteca cu apa fierbinte, rezultand cu pana la 16% mai multa apa calda la o singura utilizare.

Despre materialele din care este consturit si calitatea asamblarii nu sunt foarte multe lucruri de spus. Fiind produs de catre Ariston, boilerul a fost realizat doar din materiale de inalta calitate, fiind produs, gandit si asamblat direct in Italia.

Boiler electric Ariston Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Functie Eco
 • Specificatii foarte bune
 • Economic
 • Review-uri excelente din partea cumparatorilor

Boiler electric Ariston Contra

 • Nu am ce sa repreosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui boiler electric modern, economic, de foarte buna calitate si extrem de apreciat de catre utilizatori, acest Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L reprezinta probabil cea mai buna alegere pe care o puteti face in aceasta categorie de pret!

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *