Banda-de-alergare-kondition

Banda alergare Kondition HM-4200, inclinare automata

Benzi de Alergare Reviewuri
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Pret - 9.2/10
  9.2/10
 • Functii - 9.3/10
  9.3/10
9.4/10

Pe scurt

Banda alergare Kondition este alegerea ideala pentru cei care au spatiu in casa pentru a o monta dar care nu doresc sa se deplaseze pana la o sala de fitness. 

Descriere

Miscarea este un element deosebit de impotant pentru ameliorarea/intretinerea sanatatii dumneavoastra. Pentru persoanele care lucreaza mult si nu au timp de sala, articolele de fitness cumparate pentru acasa sunt niste alternative foarte bune. Astfel, producatorul Kondition ne propune o banda alergare HM-4200 cu inclinare automata. Daca nu aveti posibilitatea sa faceti altfel de miscare este recomandat sa detineti macar un aparat de acest fel pentru evitarea sedentarismului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Banda Alergare Kondition

Design/Specificatii

Design-ul benzii de alergare este unul simplu, intr-o combinatie de negru si gri specific acestor tipuri de aparate. Dimeniunile sunt: 160,5×71,5x132cm.

Este dotata cu un motor puternic de 1,75cp capabil sa ajunga la viteza de 12kh/h, ideal pentru un antrenament de intensitate mare sau pentru un cardio relaxant.

Panoul de comanda este format din niste shortkeys foarte bine pozitiontate care permit controlul asupra aparatului intr-un mod foarte facil.

Aceasta poate masura in acelasi timp indicii esentiali pe care se bazeaza un antrenament: puls, calorii, timpul de alergare si distanta.

Fiind o banda de alergat din segmentul medium, dispune de cateva functii destul de utile pentru siguranta si confortul dumneavoastra:

Sistem franare de urgenta foarte util pentru momentele in care ati exagerat cu antrenamentele sau apar carcei/crampe musculare si sunteti nevoit sa opriti banda rapid.

Sistem de amortizare soft-drop – Oricat de rapid sau hotarat doriti sa alergati, datorita acestui sistem banda ramane stabila si nu ofera un feedback violent asupra picioarelor dumneavoastra.

Display cu afisaj LED unde se gasesc informatii precum: Distanta, calorii arse, puls, programul selectat, viteza de deplasare

Programe presetate- dispune de nu mai putin de 9 programe presetare care ulterior le puteti modifica dupa bunul plac

Banda are un design pliabil, lucru care o face mai usor de depozitat fara sa ocupe atat de mult loc.

Vitezele de rulare se situeaza in intervalul 0.8-12km/h

Pro

 • Design pliabil
 • Afisaj LED pentru informatii
 • Sisteme de sigurata
 • Sistemul de amortizare soft-drop
 • Multiple programe presetate

Contra

 • Pret o idee cam ridicat fata de concurenta

Concluzie

Este timpul sa spuneti stop sedentarismului! Daca doriti o banda alergare decenta, solida si cu un design pliabil este foarte probabil ca solutia optima sa fie Banda Alergare Kondition HM-4200. Miscare este foarte importanta pentru sanatate. Daca nu aveti timpul necesar sa vizitati o sala de fitness de cel putin 2 ori pe saptamana, sau sa faceti minimul de plimbare pe zi timp de 30 de minute, este recomandat sa detineti un astfel de aparat in locuinta/biroul dumneavoastra.

 

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *