Banda Alergare Body Sculpt

Banda alergare Body Sculpture BT-3143

Aparate fitness Benzi de Alergare
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Descriere

O banda de alergare poate fi foarte utila daca sunteti o persoana care lucreaza mult si nu are timpul necesar pentru a vizita o sala de fitness de cateva ori pe saptamana. Miscarea este foarte importanta si nu trebuie neglijata sub nicio forma. Sanatatea este mult mai importanta decat alte lucruri si trebuie mereu sa aveti grija de ea. Banda alergare Body Sculpture BT-3143 despre care vorbim face parte din categoria mid-range si ofera niste lucruri desul de interesante.

Banda Alergare Body Sculpt

Banda de alergare: Specificatii

Compania Body Sculpture este unul dintre liderii mondiali in aceasta industrie a aparetelor de fitness, avand sediul in Marea Britanie. Produsele lor sunt recunoscute pentru calitate si durabilitate.

Acest model are o constructie pliabila, ocupand astfel mai putin loc atunci cand nu aveti nevoie de o folositi.

Inclinarea motorizata (utila cand doriti sa faceti andtrenamente tip “urcare” sau “coborare” se poate seta in intervalul 0-10%.

Are un motor puternic si eficient de 2.2 cp, capabil sa indeplineasca si cele mai grele cerinte pentru antrenamentele dumneavoastra intensive.

Dispune de nu mai putin de 13 programe de inclinare, 1 program manual si 13 programe presetate de antrenament. Indiferent de cerintele pe care le aveti, aceasta banda de alergare le va indeplini negresit.

Pentru confort, aceasta a fost dotata cu roti pentru un transport mai usor si cu un sistem numit iShock care atenueaza impacul atunci cand alergati. Astfel, va protejeaza de accidentari si ofera un plus de confort

O dotare care in opinia mea orice aparat de fitness trebuie sa o aiba este conexiunea USB si Bluetooth pentru a putea asculta muzica preferata la casti sau la sistemul de sonorizare preferat.

Computer-ul de bord este foarte util pentru a urmari mereu informatiile esentiale in efectuarea unui antrenament: pulsul, viteza, programul, timpu si caloriile arse.

Greutatea maxima pe care o supota Banda alergare Body Sculpture BT-3143 este de 100kg.

Pro

 • Brand recunoscut
 • Conexiune USB/Bluetooth
 • Diverse programe presetare de antrenament si inclinare
 • Design pliabil

Contra

 • era mai bine daca suporta o greutate mai mare

Concluzie

Banda alergare Body Sculpture BT-3143 este un aparat de fitness performant si cu un raport calitate-pret bun. Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv, pare sa fie o solutie chiar foarte buna.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Banda alergare Body Sculpture BT-3143

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *