Atomizor Ruris A103S

Atomizor Ruris A103S

Amotizor
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
9.7/10

Pe scurt

Ruris A103S este un atomizor de calitate pe care-l recomand persoanelor cu gradini/livezi de dimensiuni reduse-medii.

Descriere

Activitatea gradinaritului si intretinerea solului/vegetatei poate deveni un hobby sau o preocupare foarte placuta, mai ales daca dispuneti de instrumente de calitate. Atomizoarele sunt practic niste aparate care pulverieaza cu putere diferite substante. Ele se folosesc pentru suprafete mai mari si va ajuta sa va efectuati treaba intr-un timp relativ scurt.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Functioneaza pe baza de combustie interna si utilizeaza un amestec de ulei/combustibil pentru motoarele in 2 timpi. Principalele piese ale unui atomizor sunt: motorul cu combustie interna, rezervorul de substanta, rezervorul de combustibil si teava cu care se pulverizeaza. Va recomand sa respectati cu atentie instructiunile oferite de producator pentru intretinerea aparatului.

In review-ul de astazi va prezint un atomizor destul de bun produs de Ruris, o companie romaneasca cu experienta in domeniu. Modelul se numeste A103S si se adreseaza in special persoanelor care au suprafete de dimensiuni relativ reduse sau vor sa-l foloseasca pentru exercitarea hobby-ului.

Cumpara de la eMag!

Atomizor Ruris A103S

Aspect si specificatii

Are un aspect simplu si robust care se aseamana cu majoritatea modelele de pe piata. Nu are elemente speciale sau deosebite care sa-l scoata in evidenta, fiind astfel destul de simplu si usor de folosit. Cantareste in jur de 14Kg, deci putem sa spunem ca manevrabilitatea acestuia este crescuta.

Ruris A103S are un motor destul de puternic (3cp) in 2 timp care va ajuta sa pulveriati substantele cu o presiune multumitoare. In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 66 de decibeli, fiind astfel destul de silentios si eficient. Consumul de combustibil este foarte redus si asta reprezinta un avantaj considerabil. De exemplu, pentru o ora de utilizare continua (aproximativ 100L pulverizati) este necesar un singur litru de benzina.

In rezervorul de substanta incap pana la 16L de solutie simultan iar capacitatea rezervorului de benzina este de 1,4L. Apreciez mult faptul ca se poate seta intensitatea pulverizarii in nu mai putin de 4 trepte diferite. Astfel, puteti pulveriza atat cat credeti dumenavoastra ca este necesar pentru fiecare situatie in parte. De asemenea, mentionez faptul ca pulverizarea se poate faceĀ  in 3 forme: ceata, picaturi si jet.

Ruris ne spune ca modelul A103S este capabil sa pulverizele pana la 12m pe orizontala si pana la 10m pe verticala. Cele mai multe persoane au raportat ca aceste cifre sunt exagertate. In realitate, A103S pulverizeaza cam 7-8m pe verticala si in jur de 9-10m pe orizontala. Chiar si asa, rezultatele nu sunt rele deloc, mai ales pentru persoanele care nu se ocupa de suprafete imense. Aprinderea se face manual, usor si fara batai. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de o putere suplimentara, pompa de stropire la 90 de grade va poate ajuta in acest sens.

Atomizor Ruris Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Consum redus de combustibil
 • Destul de silentios
 • Ofera rezultate satisfacatoare

Atomizor Ruris Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca exista anumite probleme in constructia aparatului (bujii, garnituri)

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui amtomizor de calitate care sa-si faca treaba intr-un mod satisfacator, acest atomizor Ruris A103S reprezinta o solutie foarte buna. Atata timp cat il intretineti cum trebuie si schimbati toate cele necesare la timp, amotizorul o sa functioneze fara probleme perioade lungi de timp.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *