Atomizor cu pompa de presiune, GREENFIELD, 41.5cmc, 2.9 cp, 14L

Atomizor O-MAC 3WF-14B, 3.4 CP, 6000 RPM, 2 timpi

Amotizor
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

O-MAC 3WF-14B este un atomizor excelent pe care-l recomand persoanelor ce-si doresc un produs corect din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Descriere

Atomizoarele sunt niste dispozitive pentru pulverizarea de substante chimice. Se folosec in general pentru intretinerea culturilor si viilor, dar pot fi utilizate de asemenea de catre persoanele care vor sa efectueze deratizari.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Exista foarte multe modele pe piata in functie de bugetul si necesitatile fiecaruia. Preturile pleaca de la 150 de lei pentru modelele mai simple si pot ajunge pana la cateva mii de lei pentur modelele profesionale.

In review-ul de astazi am sa va prezint un amotizor foarte apreciat si cumprat de catre utilizatorii romani. Modelul se numeste 3WF-14B si este produs de catre O-MAC, o companie destul de cunoscuta in aceasta industrie.

Cumpara de la eMag!

Atomizor O-MAC 3WF-14B, 3.4 CP, 6000 RPM, 2 timpi

Aspect si specificatii

Despre aspectul acestui model nu sunt foarte multe de spus. Arata in principiu ca oricare alt atomizor de pe piata, vopsit intr-o combinatie de culori alb-portocaliu. Are o construtie bine gandita si este usor, respectiv comod de utilizat. Cel mai probabil o sa reziste foarte bine in timp daca-l folositi/depozitati in conditii optime.

Are un motor destul de puternic pe benzina, in 2 timpi ce dezvolta maxim 3.4Cp. Rezultatele pe care le ofera sunt excelent iar puterea este neasteptat de buna. Desi producatorul mentioneaza ca este dedicat pentru hobby, consider ca specificatiile acestuia il claseaza intr-o categorie semi-profesionala.

Capacitatea rezervorului de solutie este de 14l iar cea a rezervorului de combustibil este de 1,3L. Consumul pe care-l are acest amotizor este de 0,4L pe ora, deci cu un plin il puteti folosi aproximativ 3 ore. In aceste 3 ore puteti pulveriza cateva sute de L de solutie fara probleme. De apreciat este faptul ca aveti la dispozitie 3 tipuri de pulverizare: picaturi, ceata si jet. Intensitatea se poate regla in nu mai putin de 4 trepte pentru a lucra in conditiile dorite de dumneavoastra.

Performantepe pe care le ofera sunt foarte bune, dupa cum am mentionat si mai sus. Astfel, distanta de pulverizare pe orizontala este de maxim 12m iar pe verticala este de maxim 10m. Cu alte cuvinte, se poate folosi si pentru stropirea pomilor mai inalti fara prea mari batai de cap.

Aprinderea se face electronic, deci nu aveti de-a face cu un proces chinuitor. Mentionez faptul ca aveti la dispozitie si un buton de Boos pentru momentele in care aveti nevoie de mai multa putere. Majoritatea persoanelor sunt foarte multumite de acest atomizor si de fiabilitatea pe care o ofera, plasandu-l astfel in topul vanzarilor magazinelor online.

Cumpara de la eMag!

Atomizor O-MAC 3WF-14B, 3.4 CP, 6000 RPM, 2 timpi

Atomizor O-MAC Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • O multime de review-uri si comentarii pozitive
 • Motor puternic
 • Consum redus de combustibil
 • Performante foarte bune
 • Aprindere electronica

Atomizor O-MAC Contra

 • Unele persoane s-au plans de faptul ca sistemul de pulverizare nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui atomizor de calitate, puternic si eficient, O-MAC 3WF-14B reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.