Atomizor Makita PM7651H, 3.8 CP, Motor Makita, 4 timpi

Atomizor Makita PM7651H, 3.8 CP, Motor Makita, 4 timpi

Amotizor
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Makita PM7651H este un atomizor excelent si cu un pret pe masura, justificat daca ma intrebati pe mine.

Descriere

Atomizoarele sunt niste unelte foarte utile pentru persoanele care doresc sa-si curete si sa-si ingrijeasca plantatiile/recoltele. Sunt probabil cea mai practica solutie pentru intretinerea plantatiilor mici-medii. Ele mai pot fi folosite si pentru deratizare sau pentru pulverizarea substantelor chimice.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In cazul in care nu stiati, toate atomizoarele functioneaza pe baza unui motor termic. Exista mai multe tipuri: atomizoare pentru hobby, semi-profesionale si profesionale. Modelele si preturile variaza foarte mult in functie de specificatiile pe care le au.

In review-ul de astazi am sa va prezint un atomizor de la Makita, care desi producatorul ni-l prezinta ca fiind unul destinat hobby-ului, eu il consider cel putin semi-profesional. Este foarte laudat si apreciat de catre utilizatori, deci avem de-a face cu un produs de calitate. Modelul se numeste PM7651H si reprezinta o solutie excelenta de luat in calcul daca planuiti achizitionarea unui atomizor.

Cumpara de la eMag

Atomizor Makita PM7651H, 3.8 CP, Motor Makita, 4 timpi

Aspect si specificatii

PM7651H are o construtie practica, ergonomica si bine gandita. Este usor de folosit/manevrat si se poate utiliza de toate persoanele fara prea mult efort. Din punct de vedere al design-ului nu am sa va spun lucruri deosebite, arata ca majoritatea atomizoarelor de pe piata. Totusi, apreciez abordarea celor de la Makita care au facut un produs care pare si se simte profesional.

Dispune de un motor pe benzina puternic in 4 timpi, cu o putere de 3,8cp. Cu ajoturl acestuia obtineti performante excelente si o putere de pulverizare foarte mare. Sunt convins ca puteti sa-l folositi si daca aveti suprafete mai mari de intretinut datorita specificatiilor bune. Consumul de combustibil este chiar rezonabil, in jur de 1,2L la fiecare 100L de solutie pulverizata.

Va mentionez faptul ca se poate folosi atat pentru pulverizare oriozntala cat si pentru pulverizare verticala. In cazul pulverizarii verticale, Makita PM7651H poate ajunge la o distanta de 13M iar in cazul pulverizarii orizontale poate acoperi o suprfata de pana la 16m. Din pacate, nu va ofera posibilitatea sa alegeti din mai multe tipuri de pulverizari, fiind disponibila doar cea de tip praf. Totusi, puteti alege dintre 4 intensitati diferite pentru reglarea volumului de substanta pulverizat.

Alte functii

Capacitatea rezervorului de solutie este de 15L iar rezervorul de benzina poate stoca 1,6L. Ca sa va furnizez data exacte, cu un plin de combustibil puteti pulveriza pana la 150-180L de substanta. Precizez ca rezervoarele sunt transparente, deci puteti vedea cu usurinta nivelul lichidelor. Aceste lucruri sunt inca o confirmare a faptului ca Makita PM7651H nu este un atomiztor doar pentru hobby si ca se poate integra in categoria celor semi-profesionale.

Aprinderea din pacate se face manual, dar nu necesita un efort deosebit datorita sistemului Easy Start cu decompresie automata. Se realizeaza destul de usor daca sunt respectate toate conditiile. De apreciat este faptul ca baia de ulei a motorului a fost montata separat pentru evitarea unor probleme care se intampla destul de des. Din pacate, nu primiti alte accesorii sau unelte in pachet pe langa atomizor.

Atomizor Makita Pro

 • Design profesional si ergonomic
 • Motor puternic si capabil
 • Consum redus de combustibil
 • Se poate folosi pentru pulveriare orizontala cat si pentru pulverizare orizontala
 • Brand de incredere

Atomizor Makita Contra

 • Nu sunt disponibile mai multe tipuri de pulverizare (doar praf)
 • Nu primiti accesorii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui atomizor excelent care prezinta o serie de avantaje importante, Makita PM7651H reprezinta o solutie foarte buna. Desi are un pret cam ridicat, consider ca se justifica daca ne raportam la toate beneficiile pe care le ofera.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *