Atomizor cu pompa de presiune, GREENFIELD, 41.5cmc, 2.9 cp, 14L

Atomizor cu pompa de presiune, GREENFIELD, 41.5cmc, 2.9 cp, 14L

Amotizor
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

GREENFIELD, 41.5cmc, 2.9 cp, 14L este un atomizor foarte bun care-si merita banii cu desavarsire din puntul meu de vedere.

Descriere

Amotizoarele sunt sunt niste dispozitive care va ajuta sa stropiti, pulverizati si dispersati ingrasaminte sau substante pentru mentinerea unei recolte sanatoase si de calitate. De asemenea, aceste atomizoare se mai folosesc si pentru dezinfectarea anumitor spatii, respectiv pentru deratizare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Ea ofera cea mai simpla si practica metoda de a dezinfecta recoltele si plantatiile de mici dimensiuni. Este usor de manevrat si de folosit, orice persoana reusing astfel sa-l foloseasca atunci cand are nevoie. In caz nu stiati, exista mai multe tipuri de atomizoare: cele de tip hobby, de tip semi-profesional si profesionale.

In review-ul de astazi am sa va prezint un produs de calitate, apreciat si cautat de catre cumparatorii din Romania. Se numeste Greenfield si reprezinta una dintre cele mai bune solutii din cateogria de pret din care face parte.

Cumpara de la eMag

Atomizor cu pompa de presiune, GREENFIELD, 41.5cmc, 2.9 cp, 14L

Specificatii

Acest Atomizor cu pompa de presiune are o construtie bine gandita, fiind ergonomic si rezistent. Cantareste in jur de 10Kg, deci este usor de folosit si de manevrat de catre orice persoana. Din punct de vedere al design-ului nu prea am ce sa va spun, seamana cu majoritatea atomizoarelor de pe piata si este voprit intr-o combinatie de culori negru-portocaliu.

Are un motor destul de puternic pe benzina, in 2 timpi si cu o putere de 2.9Cp. Majoritatea utilizatorilor s-au declarat multumiti de rezultatele si de performantele pe care Greenfield le ofera.  Are un consum redus de combustibil si cu aproximativ 1L de benzina puteti pulveriza pana la 100L de substanta.

Desi este un aparat destinat in special pentru pulverizarea orizontala, multe persoane spun ca se descurca onorabil si pentru pulverizarea verticala. Desi nu exista o distanta oficiala pentru pulverizarea vericala, va pot spune ca poate acoperi pana la 12M atunci cand il folositi orizontal. Mentionez si faptul ca aveti la dispozitie 2 tipuri de pulverizari, respectiv picaturi si praf.

Capacitatea rezevorului de solutie este de 14L iar cea a rezervorului de combustibil este de 1,4L. Astfel, puteti pulveriza pana la 150L cu un singur “plin” de combustibil. Desi este un aparat pentru hobby, capacitatea pentru solutie se aseamana cu cea a atomizoarelor semi-profesionale.

Aprinderea se face electronic, deci nu trebuie sa va faceti griji sau sa depuneti un efort major in acest sens. Acceleratia se face la mana pentru a regla cu exactitate cantitatea de putere de care aveti nevoie in momentul respectiv. In pachet, pe langa atomizor mai primiti o trusa de scule, accesorii pentru pulverizarea de tip praf si un recipient pentru amestecarea combustibilului. Precizez ca motorul functioneaza cu urmatorul amestec: 40ml de ulei 2T (2 timpi) la fiecare litru de benzina introdus.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Consum redus de combustibil
 • Putere si presiune foarte buna
 • Desi este destinat pulverizarii orizontale, se descurca foarte bine si la pulverizarea verticala
 • Motor destul de puternic
 • Este construit din materiale de calitate si durabile

Contra

 • Nu s-au raportat probleme majore sau defecte in legatura cu acest produs

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui amotizor de foarte buna calitate care-si face treaba excelent, acest Atomizor cu pompa de presiune reprezinta o solutie pe care v-o recomand fara sa stau prea mult pe ganduri.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.