Atomizor pulverizare universale BSR WFB 600 acceleratie la dejet 3.4cp

Atomizor BSR WFB 600 3.4cp – Review

Amotizor
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.4/10
  9.4/10
 • Performanta - 9.6/10
  9.6/10
9.6/10

Pe scurt

BSR WFB 600 este un atomizor destul de bun pe care-l recomand persoanelor fara prea multe asteptari.

Descriere

Pentru persoanele care detin o gradina sau o mica plantatie, atomizoarele sunt niste adevarate unelte indispensabile. Cu ajutorul lor puteti pulveriza solutiile necesare pentru bunastarea plantelor intr-o perioada mai scurta de timp si fara un efort excesiv.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un model dintr-o categorie medie ca si specificatii, dar si ca pret. Se numeste WFB 600 si este produs de catre BSR, o companie cunoscuta din acest domeniu. Desi poate nu este cel mai bun sau avansat model de pe piata, atomizorul WFB 600 face o treaba foarte buna daca tinem cont de pretul pe care-l are.

Cumpara de la eMag

Atomizor pulverizare universale BSR WFB 600 acceleratie la dejet 3.4cp

Aspect si specificatii

Ca si design, WFB 600 arata ca majoritatea atomizoarelor de pe piata. Are o constructie suficient de bine gandita si de comoda, fiind usor de manevrat chiar si pentru persoanele care nu se pricep foarte bine. Materialele folosite sunt destul de slab calitative si s-au raportat unele probleme la imbinari.

Pe partea de motorizare avem un motor pe benzina in 2 timpi ce dezolvta o putere maxima de 3.4cp. Rezultatele pe care le ofera sunt foarte bune, peste media atomizoarelor din aceasta categorie de pret. Desi producatorul ne spune ca acest model este detinat hobby-ului, performantele sunt asemanatoare cu cele pe care le ofera un atomizor semi-profesional sau chiar profesional.

Intensitatea jetului se poate regla in nu mai putin de 3 intensitati, in functie de situatiile cu care va intalniti. Din pacate, avem la dispozitie un singur tip de pulverizare, si anume cel de tip ceata. Acest lucru reprezinta un dezavantaj din punctul meu de vedere intrucat fiecare persoana are nevoi diferite. Majoritatea producatorilor ofera in pachet accesorii pentru mai multe tipuri de pulverizari.

Ca si specificatii suplimentare va pot mentionat capacitatea rezervorului de solutie care are 14L si capacitatea rezervorului de combustibil care poate stoca 1.2L. Din specificatiile producatorului, atomirozul WFB 600 consuma apoximativ 1L la fiecare 100L de solutie pulverizata. Astfel, cu un plin puteti pulveriza pana la 120-130 de L. Distanta maxima de pulverizare pe orizontala este de 10M iar din pacate pentru pulverizarea verticala n-am gasit nicaieri informatii, iar eu n-am incercat.

Aprinderea se realizeaza manual si din pacate nu avem la dispozitie un sistem electronic in acest sens. Cu toate acestea, nu pot spune ca este o aprindere grea si care presupune mult efort, dar preferam de departe o aprindere electronica.

Atomizor BSR Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Motor destul de puternic
 • Performante decente

Atomizor BSR Contra

 • S-au raportat anumite probleme in legatura cu constructia atomizorului
 • Ofera un singur tip de pulverizare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui atomizor destul de ok din punct de vedere al raportului calitate-pret si al performantelor pe care le ofera, BSR WFB 600 reprezinta o solutie de luat in calcul.

In cazul in care considerati ca WFB 600 nu se potriveste pentru dumenavoastra, va recomand sa vizitati sectiunea “Atomizor” de pe site-ul nostru unde am prezentat modele cel putin la fel de bune ca acesta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *