Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Aspiratoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Rowenta Air Force Light RH6543 este unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale de pe piata, dar din pacate nu are o constructie de tip 2 in 1.

Descriere

Rowenta este o companie germana extrem de populara si apreciata in toata lumea. Ei exceleaza pe partea de produse pentru intrijirea personala, dar sunt prezenti si in industria aparatelor electorcasnice mici. Produsele lor sunt de o calitate foarte buna si ofera un raport calitate-pret corect. Am detinut si detin mai multe obiecte produse de ei si pot spune ca sunt foarte multumit.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In acest review o sa discutam despre un aspirator vertical produs de catre ei. Modelul se numeste Air Force Light RH6543 si este unul dintre cele mai apreciate aspiratoare verticale de la noi din tara in momentul de fata. Are o multime de comentarii pozitive din partea utilizatorilor, si acest lucru este pe buna dreptate.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

 Aspect si specificatii

Ca si aspect, Air Force Light RH6543 arata ca majoritatea aspiratoarelor verticale de pe piata. Apreciez faptul ca inginerii Rowenta au optat pentru un design slim, simplu iar culoarea rosie de pe acest model imi palce cum arata. Plasticul folosit este unul de foarte buna calitate iar faptul ca are o greutate de doar 2,3Kg il transforma intr-un produs usor de manevrat, respectiv usor de depozitat.

Rezultatele pe care le ofera sunt foarte, foarte bune. Chiar am ramas placut surprisa sa vad ca un aspirator vertical din aceasta categorie de pret are niste performante similare cu cele ale unui aspirator normal. Aspira excelent toate mizeriile, inclusiv praful, firmiturile si parul de animale. Se poate folosi pe toate suprafetele din locuinta dumneavoastra, inclusiv pe covoare unde din nou se descurca peste asteptari. Din pacate nu are o constructie 2 in 1, lucru care m-a dezamagit putin. Daca avea si aceasta functie, puteam sa-l numesc fara probleme cel mai bun aspirator vertical pe care l-am testat pana acum.

In timpul functionarii produce un zgomot de doar 80 de decibeli, fiind de asemenea unul dintre cele mai silentioase aspiratoare pe care le-am testat pana acum. Sistemul de filtrare ciclonic face o treaba excelenta si separa in mod perfect praful de aerul aspirat. Functioneaza fara sac iar toate mizeriile se aduna intr-un rezervor special de colectare. Acesta are o capacitate de 0,65L si cel mai proabil sunteti nevoit sa-l curatati dupa mai multe utilizari. Curatarea acestuia se face foarte simplu si nu trebuie decat sa aruncati mizeria la gunoi dupa care sa-l spalati sub jetul de apa.

Un alt element care mi-a placut mult este capul de aspirare numit Power Light. Pe langa faptul ca se poate folosi pe toate suprafetele, capul de aspirare are lumini LED care va permit sa vizualizati intr-un mod perfect totate particulele de praf si toata mizeria de pe podele. In acest fel, va puteti asigura ca ati aspirat intr-un mod eficient si ca n-ati lasat nimic in urma dumneavoastra.

Air Force Light RH6543 functioneaza pe baterii, avand o autonomie promisa de pana la maxim 30 de minute cu o singura incarcare. Cel mai probabil, in cazul unei locuinte de pana la 60-70mp o sa reusiti sa terminati treaba fara sa-l puneti la incarcat din nou. Mentionez faptul ca o incarcare completa dureaza aproximativ 4-5 ore si se incadreaza in clasa A de consum, deci n-o sa aiba o influenta majora asupra facturilor dumneavoastra la energie electrica.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Rowenta Air Force Light Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Performante foarte bune
 • Autonomie buna a bateriei
 • Design frumos si constructie bine gandita
 • Silentios
 • Perie Power Light

Rowenta Air Force Light Contra

 • Nu are constructie 2 in 1

 Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune si apreciate aspiratoare verticale de pe piata si nu va deranjeaza faptul ca nu are o constructie 2 in 1, Rowenta Air Force Light RH6543 reprezinta una dintre cele mai bune optiuni.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *