Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST

Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST

Aspiratoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Performanta - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Electrolux Pure F9 PF91-4ST este un aspirator vertical excelent din toate punctele de vedere.

Descriere

Daca nu va mai place sa folositi un aspirator traditional deoarece prezinta anumite dezavantaje precum: lungimea cablului de alimentare, dimensiunile si mutatul dintr-un loc in altul, aspiratorul vertical este o optiune pentru dumneavoastra. Acesta se manevreaza foarte usor si cel mai important avantaj pe care-l are este faptul ca nu trebuie sa fie tinut in priza, avand o autonomie curpinsa intre 15 si 45 de minute in functie de model.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint una dintre cele mai bune optiuni din categoria aspiratoarelor verticale. Modelul se numeste F9 PF91-4ST si este construit de Electrolux. Stiti si dumeavoastra ca fabrica aparate electrocasnice de foarte buna calitate, acest aspirator fiind un exemplu concret.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST

Aspect si specificatii

Design-ul modelului F9 PF91-4ST este foarte tare. A fost premiat la unul dintre cele mai importante concursuri din acest domeniu, si anume iF Design Award in anul 2019. Aceasta distinctie se acorda produselor care arata foarte bine si functioneaza pe masura. Intradevar, are o constructie premium, ergonomica si un aspect foarte frumos.

Desi poate nu ofera aceleasi performante ca un aspirator profesional sau unul rezidential de top, eu unul ma declar extrem de satisfacut. Aspetarile mele au fost cu mult depasite si chiar am ramas impresionat. Se poate folosi pe toate suprafetele din locuinta dumneavoastra iar rezultatele nu dezamagesc. De cele mai multe ori nici nu trebuie sa insistati intr-un anumit loc de mai multe ori, acest lucru spunand multe despre motorul puternic. Daca tot am pomenit de motor, acesta produce un zgomot de 82 decibeli in timpul functionarii. Nu este cel mai silentios, dar cu siguranta nu o sa aveti dureri de cap cand il utilizati.

Marea problema a acestor aspiratoare verticale pana acum ceva timp era autonomia bateriei. Electrolux a reusit sa ofere o autonomie pe acest model de pana la 60 de minute. Astfel, cu o singura incarcare care dureaza intre 4 si 6 ore puteti aspira un apartament/o casa de pana la 80mp2 cu o singura incarcare. Apreciez faptul ca au inclus si un modul pentru incarcare rapida. Deci, daca aveti nevoie doar de 20-30 de minute de autonomie, o incarcare de aproximativ 1-2 ore va ofera aceste rezultate.

Bineinteles, dispune si de cateva functii/tehnologii interesante, nu degeaba fiind unul dintre cele mai bune din industrie. Astfel, pe langa rezultatele excelente aveti la dispozitie un cap flexibil care va permite sa aspirati chiar si in cele mai dificile locuri. De asemenea, butonul Turbo va ofera un plus de putere pentru situatiile mai dificile iar alaturi de sistemul de filtrare ciclonic murdariile n-au nicio sansa. Mai mult decat atat, aveti la dispozitie lumini LED ca sa vedeti cu exactitate daca ati curatat cum trebuie, respectiv indicatori tot LED pe manerul aspiratorului care va indica in permanenta nivelul bateriei.

Din punct de vedere al intretinerii, nu trebuie sa va faceti probleme. Filtrele se detaseaza extrem de usor de restul corpului si le puteti spala cu apa. Capacitatea rezervorului de colectare este de 0,7L si cel mai probabil o sa-l puteti utiliza de mai multe ori fara sa-l curatati.  Daca ma intrebati pe mine, Electrolux F9 PF91-4ST chiar este un aspirator vertical complet care isi merita popularitatea.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-4ST

Electrolux Pure F9 Pro

 • Brand de incredere
 • Ofera rezultate excelente
 • Autonomie mare a bateriei
 • Destul de silentios
 • Usor de folosit
 • Design si constructie foarte calitative, premiate

Electrolux Pure F9 Contra

 • Costa o idee cam mult din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca aveti un buget mai mare si va doriti sa inlocuiti vechiul aspirator cu unul vertical ce ofera rezultate foarte bune,Electrolux Pure F9 PF91-4ST reprezinta probabil cea mai buna alegere pe care o puteti face in acest moment.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *