Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH

Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH

Aspiratoare
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH este un robot de aspirare bun dar care are un pret destul de mare pentru ceea ce ofera.

Descriere

Robotii de aspirare sunt practic niste aspiratoare complet autonome care pot curata toate podelele dintr-o locuinta fara ca dumenavoastra sa depuneti nici cel mai mic efort. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l programati din aplicatia dedicata sau din telecomanda iar acesta o sa faca curatenie in locul dumneavoastra. Rezultatele pe care le ofera un astfel de robot sunt foarte bune, dar tehnologia nu a ajuns atat de avasnatea incat aiba aceeasi atentie la detalii ca o persoana.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi am sa va prezint un robot de aspirare foarte cautat si cumparat de catre utilizatorii din Romania. Modelul se numeste Smart Force Extreme RR7126WH si este produs de cei de la Rowenta, o companie de incredere si cu traditie. Acest model este alegerea de mijloc dintre robotii pe care Rowenta ii are momentan lansati pe piata.

Cumpara de la eMag

Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH

 Aspect si specificatii

Ca si design, Smart Force Extreme RR7126WH arata foarte modern si interesant. Are aceeasi forma rotunda pe care o au majoritatea robotilor de aspirare, dar combinatia de culori si unele elemente sunt deosebite (o sa observati in poze). Plasticul folosit in constructia lui pare unul de foarte buna calitate si cel mai probabil o sa reziste in majoritatea situatiilor. In partea frontala se afla 4 butoane, unul pentru oprire/pornire si alte 3 pentru comenzi precum programare, pauza sau tipul de curatare.

Rezultatele pe care pe ofera Smart Force Extreme RR7126WH sunt foarte bune, peste asteptari sincer sa fiu. Motorul este unul puternic si capabil sa aspire aproximativ toate suprafetele din casa dumenavoastra intr-un mod eficient, inclusiv covoare nu foarte inalte. Este dotat cu o multime de senzori de ultima generatie care sunt setati sa evite obiecte, sa aspire de-a lungul peretilor, sa detecteze daca exista pericol pentru cadere sau chiar sa creeze o mapa virtuala a locuintei dumneavoastra. Pot spune ca acesti senzori sunt foarte bine calibrati si functioneaza in parametrii optimi, prea putine fiind situatiile in care robotul s-a izbit de obiecte sau nu mi-a inspirat incredere.

Robotul se controleaza prin intermediul telecomenzii din pachet si il puteti programa dupa bunul plac. Din pacate n-am vazut ca Rowenta sa includa o aplicatie pentru telefoanele mobile, dar este foarte probabil ca in viitor sa o faca. Ca tot am vorbit de programare, puteti seta robotul sa aspire in anumite zile sau in anumite momente ale zilei pe care le decideti dumneavoastra. De exemplu, daca lucrati la birou pana la ora 5, puteti sa-l setati sa inceapa curatarea de la ora 4 iar cand ajungeti acasa totul este curat si aspirat.

Smart Force Extreme RR7126WH are nu mai putin de 4 moduri de curatare: Random (Auto), Spot, Edge si Random +. In cea mai mare parte a timpului o sa-l folositi pe modul Auto intrucat asa este cel mai eficient. Modurile Spot sau Edge sunt ideale pentru momentele cand aveti de curatat o zona mai restransa sau pentru cand doriti sa aspirati in colturi unde teoretic accesul este mai complicat. Din pacate nu poate efectua si curatari umede sau sa stearga podelele dupa ce aspira, lucru pe care l-am tot vazut in ultima perioada la roboti chiar si mai ieftini decat acesta.

Autonomia bateriei promisa de catre Rowenta este undeva la 100 de minute de functionare continua. Din cate am observat, este o cifra reala si de cele mai multe ori robotul atinge acest rezultat. Ca orice robot modern, acesta se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand ramane fara baterie. In timpul functionarii produce un zgomot de 70 decibeli, o idee cam mult in comparatie cu alte modele pe care le-am testat. Ca ultim detaliu, capacitatea sacului de colectare este de doar 0,25L si cel mai probabil trebuie sa-l curatati la maximul 2 aspirari complete.

Cumpara de la eMag

Aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH

Pro

 • Brand de incredere
 • Ofera rezultate peste asteptari
 • Se poate folosi pe aproximativ toate suprafetele dintr-o lucuinta
 • Autonomie buna a bateriei
 • Design modern si interesant

Contra

 • Putin cam zgomotos
 • Are un pret o idee cam mare din punctul meu de vedere, am vazut roboti de aspirare mai ieftini care ofereau cel putin la fel de multe avantaje

Concluzie

Daca va doriti un robot de aspirare de la un brand cunoscut care sa ofere rezultate bune si sa functioneze in parametrii, Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH este o optiune buna de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *