rowenta 2

Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH

Aspiratoare
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH este o alegere foarte buna daca nu aveti timp sa va ocupati de treburile casnice.

Descriere

Robotii de aspirare au devenit tot mai populari si cautati pe piata din Romania. Desi pretul lor este ridicat, acestia fac o treaba foarte buna. Daca sunteti o persoana care lucreaza mult si nu are timp sa se ocupe de treburile casnice, o astfel de “jucarie” va poate ajuta enorm. Sunt atat de moderne din punct de vedere tehnologic incat pot efectua o curatare completa in timp ce dumneavoastra sunteti la birou sau in concediu. Astazi discutam mai pe larg despre un Aspirator robot Rowenta, modelul Smart Force Cyclonic RR8021WH. Rowenta este un producator foarte cunoscut si apreciat in toata lumea pentru produsele de calitate, durabile pe care le ofera consumatorilor.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag!

rowenta

Aspect si specificatii

Acest aspirator robot Rowenta arata foarte interesant. Aduce foarte mult cu un aspirator conventional dar are cateva elemente de design inedite, futuristice. Dimensiunile sunt compacte, astfel poate fi depozitat oriunde in locuinta dumneavoastra fara sa ocupe un spatiu important.

Ca orice robot de aspirare modern, Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH dispune de o multime de senzori si tehnologii pentru a efectua curatari perfecte. Tehnologia Cyclonic patentata de catre producatorul Rowenta este foarte laudata si apreciata de foarta multa lume. Ofera rezultate de curatare exceptionale pe absolut toate tipurile de suprafete, inclusiv covoare.

Motorul este unul de ultima generatie. Ofera o eficienta energetica si o putere de aspirare excelenta. Sa nu mai vorbim despre fiabilitate si durabilitate care sunt garantate de catre producator sa functioneze la parametrii optimi cativa ani de zile.

Senzorii si camerele nu lipsesc absolut deloc din componenta acestui robot. Dispune de o multime de astfel de tehnologii care ii permit sa vada peretii si sa-i evite, sa ocoleasca obscatolele, sa evite scarile, sa nu treaca de doua ori prin acelasi loc sau sa evite locurile unde doriti ca acesta sa nu ajunga pentru a oferi sesiuni de curatare perfecte si in siguranta.

Are o autonomie a bateriei de pana la 60 de minute  de functionare continua. Daca acesta nu termina programul de curatare in acest timp, revine singur la statia de incarcare unde ramane pana capata suficienta baterie pentru a relua treaba exact de acolo de unde a lasat-o.

Robotul se poate conecta la telefonul dumneavoastra inteligent prin intermediul Wi Fi-ului. Cu ajutorul aplicatiei oferie de catre Rowenta puteti urmari negresit toata activitatea robotului in timp real. De asemenea, puteti sa-l programati de la distanta sa curete suprafetele dorite pana ajungeti acasa, sa-l programati sa porneasca o curatare la un anumit interval de timp sau sa aflati toate informatiile despre el.

rowenta 2

Din pacate nu este unul dintre cele mai silentioase astfel de dispozitive inteligente. In timpul functionarii ajunge la un nivel de zgomot de aproximativ 80 de decibeli. Nici capacitatea de colectare nu este foarte mare, limitandu-se la doar 0,3L.

Dispune de nu mai putin de 7 programe diferite de curatare pentru fiecare zi a saptamanii. Efectiv va usureaza treaba enorm si va puteti bucura de alte activitati in timp de robotul curata suprafetele pentru dumneavoastra. Probabil inca nu s-a ajuns la performanta de a inlocui o persoana migaloasa cand vine vorba despre curatenie, dar cu siguranta este mai mult decat multumitor pentru marea majoritate a persoanelor care planuiesc sa cumpere un astfel de gadget.

Pro

 • Brand de incredere
 • Sistem Cyclonic
 • Autonomie ok de 60 de minute
 • Se poate controla prin smartphone prin intermediul aplicatiei
 • Motor eficient si fiabil
 • Dimensiuni compacte
 • O multime de senzori si tehnologii pentru o curatare sigura/eficienta

Contra

 • Cam zgomotos in timpul functionarii
 • Rezervorul colector este cam mic

Concluzie

Daca nu aveti timpul necesar pentru curatarea locuintei dumneavoastra si aveti un buget consistent,un Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH este ajutorul de care aveti nevoie. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l programati direct sau prin intermediul aplicatiei din telefonul dumneavoasta iar acesta se va ocupa eficient si discret de toate suprafetele din casa fara sa produca pagube de orice fel.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *