Aspirator robot Ecovacs Ozmo 950

Aspirator robot Ecovacs Ozmo 950

Aspiratoare
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Ecovacs Ozmo 950 este un robot de aspirare foarte bun pe care-l recomand cu incredere persoanelor ce sunt dispuse sa plateasca o suma mai mare de bani pentru un produs de calitate!

Descriere

Robotii de aspirare sunt cea mai noua inovatie din domeniul aspiratoarelor. Acestia sunt capabili sa curete o intreaga locuinta singuri, fara sa se loveasca de obiecte si fara sa provoace daune in casa. Trebuie doar sa-l programati din telecomanda sau din aplicatia dedicata iar robotul o sa aspire podelele in locul dumneavoastra. Din punctul meu de vedere, tehnologiile lor inca nu au ajuns la maturitate si mai sunt anumite elemente de imbunatatit. Trecand peste acest lucru, sunt niste dispozitive foarte tari si foarte utile.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint robotul de aspirare Ecovacs Ozmo 950. Este produs de catre compania Deebot, un etalon al acestui segment de piata. Din cate am observat, este modelul lor de top si concureaza direct cu ceilalti roboti de aspirare premium ale altor companii.

Cumpara de la eMag

Aspirator robot Ecovacs Ozmo 950

Aspect si specificatii

Rezultatele si performantele pe care le ofera Ecovacs Ozmo 950 sunt foarte bune. Puteti sa-l folositi pe toate suprafetele din casa, fara exceptie. Se descurca de minune chiar si pe covoare, indiferent daca acestea au fire scurte/lungi. Dispune de o multitudine de senzori si tehnologii inteligente care-l ajuta sa-si calculeze cel mai bun traseu. Nu se loveste de obiecte, evita majoritatea obstacolelor si are senzoi care-l protejeaza impotriva caderilor accidentale.

Ecovacs Ozmo 950 se poate controla prin intermediul telecomenzii din pachet sau prin intermediul aplicatiei pentru smartphone. Este disponibila atat in Google Play cat si in App Store, suporta limba romana si functioneaza excelent. Spre deosebire de alte aplicatii pe care le-am testat, aplicatia de la Deebot nu are multe bug-uri, dispune de toate comenzile necesare si nu se blocheaza/opreste in cele mai proaste momente. Puteti seta robotul sa curete doar anumite zone, puteti sa-l programati sa inceapa curatenia in anumite intervale orare sau in anumite zile si aveti la dispozitie toate informatiile legate de el in timp real (locatie, nivelul bateriei etc)

Robotul are mai multe moduri de functionare: auto, personalizat, max+ si eco. Modul auto o sa-l folositi probabil cel mai des deoarece robotul analizeaza si alege singur cele mai bune setari si cel mai bun traseu pentru aspirarea locuintei. Modul Max+ face ca robotul sa functioneze la capacitate maxima si este ideal pentru momentele in care va confruntati cu un nivel ridicat de mizerie.

Peria speciala aduna tot praful si toata mizeria intr-un loc dupa care sunt aspirate intr-un mod eficient. Motorul robotului este unul de ultima generatie, are o putere de aspirare mare, este silentios si eficient din punct de vedere energetic. Recipientul pentru coletare are o capacitate de 0,4L, fiind mai mult decat suficient pentru cateva curatari complete. Intretinerea se face foarte usor: scoateti recipientul din robot, aruncati mizeria, il spalati cu apa si-l puteti introduce inapoi.

Am ales sa fac un paragraf separat pentru Modul Personalizat al robotului Ecovacs Ozmo 950. Acest mod va permite sa desenati cu exactitate si sa alegeti cu precizie toate zonele din locuinte unde doriti ca robotul sa ajunga sau sa nu ajunga. Acest “desen” ca sa-i spun asa se poate face in aplicatia despre care am aminintit mai sus. Este ideal pentru persoanele care au o camera sau un loc unde tin lucruri de valoare, lucruri care se pot sparge usor si nu merita riscul.

Nu in ultimul rand, Ecovacs Ozmo 950 are o autonomie a bateriei de pana la 120 de minute. Autonomia variaza destul de mult in functie de modul utilizat, de nivelul de mizerie sau de dificultatea suprafetelor. Atunci cand ramane fara baterie, robotul se intoarce singur la statia de incarcare si reia treaba cand are bateria plina (asta in caz ca nu a terminat). Incarcarea completa a bateriei dureaza aproximativ 2-3 ore din cate am observat.

Cumpara de la eMag

Aspirator robot Ecovacs Ozmo 950

Aspirator robot Ecovacs Pro

 • Brand de incredere
 • O multime de functii/senzori
 • Diverse moduri de functionare
 • Aplicatie pentru mobil foarte reusita
 • Ofera rezultate foarte bune
 • Silentios
 • Autonomie mare a bateriei

Aspirator robot Ecovacs Contra

 • Consider ca pretul este o idee cam mare

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cei mai buni, performanti si avansati roboti de aspirare de pe piata, acest Aspirator robot Ecovacs Ozmo 950 este o alegere excelenta.

In cazul in care Ecovacs Ozmo 950 nu v-a convins, va recomand sa vizitati categoria “Aspiratoare” de pe site-ul nostru unde am prezetat o multitudine de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *