rowen

Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi

Aspiratoare

Introducere

Specificatii complete
Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi

Cu siguranta ca noile gadget-uri si tehnologii ne-au facut viata mult mai usoara. Cei care au inceput sa se foloseasca de acestea, in special in cazul curateniei. Masina de spalat rufe, masina de spalat vase, mixerul electric sunt doar cateva exemple de electrocasnice foarte utile si de nelipsit in foarte multe locuinte. Insa pentru cei care au o locuinta spatioasa si cu destul de putine denivelari si scari, aspiratorul robot este un electrocasnic foarte util. Pentru cei care nu stiu ce este un robot aspirator, acesta practic este un aspirator complet autonom ce poate fi programat pentru a face curatenie in locul vostru.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Un astfel de robot vine cu un stand de incarcare pe care va sta pana in momentul cand este solicitat sa curete. Unii roboti sunt mai inteligenti si pot sa fie programati direct din telefon, in timp ce altii vor porni doar dupa o setare manuala de la buton. In momentul cand aspiratorul robot a terminat curatenia, acesta se intoarce singur la locul de incarcare. In acest articol am ales sa discut despre aspiratorul robot cu auto-golire de la Xiaomi.

Descriere si specificatii tehnice

Desi compania Xiaomi este o companie chinezeasca ce produce in special produse electronice, cum ar fi telefoane, tablete, laptop-uri si diferite accesorii, acestia au dezvoltat si o divizie de produse electrocasnice.

Xiaomi Lydsto R1 este un robot revolutionar al celor de la Xiaomi. Vine cu un sac de colectare al mizeriei cu o capacitate de 3 litri si functie de golire automata a acestui sac, astfel va usureaza si mai mult munca de curatare.

Fata de modelele similare, robotul Xiaomi Lydsto R1 detecteaza cu pana la 20% mai repede obstacolele si reuseste sa isi faca singur in mod inteligent traseul. Sistemul laser LDS 2.0 de 360 de grade il ajuta sa scaneze camera de 6 ori in fiecare secunda, scannerul ajungand pana la 8 metri distanta.

Cu ajutorul aplicatiei mobile puteti descarca si vedea direct harta virtuala a casei dumneavoastra. Puteti seta individual modurile de curatare, incaperea cu care sa inceapa, programul zilnic si chiar si puterea sa de aspirare. Are si functie de spalare cu apa si detergent, iar daca selectati functia de recunoastere a covoarelor, aspiratorul va folosi o putere mai mare si va opri automat functia de spalare cu apa.

Specificatii complete
Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi

Puterea de aspirare este de 2700 Pa, una dintre cele mai mari puteri ale unui astfel de robot si o autonomie foarte mare de pana la 250 de minute. Poate traversa obstacole de pana la 2 cm inaltime si incarcarea se face in 4 maxim 5 ore.

Vine cu un filtru Hepa pentru a va proteja de bacterii, statie de incarcare si de auto-golire, o perie laterala completa, o pensula de baza V, un rezervor de apa cu mop, 30 de lavete de mop de unica folosinta, 7 saci pentru statia de auto-golire, o perie de curatat si un adaptor.            

Cu ajutorul aplicatiei mobile puteti defini exact zonele de curatare, programa din timp robotul pentru curatare si folosi functia de mod inteligent in care robotul parcurge intreaga suprafata o singura data in cel mai rapid si eficient mod posibil.

Avand atat de multe functii, robotul Xiaomi Lydsto R1 vine si cu un pret pe masura, si anume 2200 lei.

Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi – Pro

 • Sac de golire cu capacitate de 3 litri si functie de auto-golire
 • Sistem Laser 360 de grade ce scaneaza orice obstacol pana la 8 metri distanta
 • Aplicatie mobila pentru control al puterii, traseului, programare etc.
 • Putere de 2700 Pa
 • Autonomie de pana la 250 de minute cu incarcare de 4-5 ore
 • Filtru Hepa, diferite perii si rezerve de lavete si saci de auto-golire

Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi – Contra

 • Pret destul de mare, 2200 lei

Concluzie

Aspiratorul robot cu auto-golire de la Xiaomi este un robot revolutionar, cu o capacitate mare de golire, functie de auto-golire, putere de aspirare mare si o autonomie foarte buna, dar cu un pret pe masura.

Specificatii complete

Aspirator robot cu auto-golire Xiaomi
 • Capacitate sac - 10/10
  10/10
 • Autonomie - 10/10
  10/10
 • Putere aspirare - 10/10
  10/10
10/10

Summary

Aspiratorul cu auto-golire de la Xiaomi este un robot revolutionar, cu o capacitate foarte mare pentru murdarie, functie de auto-golire si autonomie foarte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.