Xiaomi Viomi

Aspirator Robot Xiaomi Viomi, WiFi

Aspiratoare
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Aspiratorul Inteligent Robot Xiaomi Viomi cu Wi-Fi este o solutie foarte buna daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv. Din pacate, pretul acestuia este cam ridicat fata de concurenta.

Descriere

Aspiratoarele inteligente si autonome sunt niste gadget-uri foarte interesante si din ce in ce mai cautate. Aceste dispozitive pot efectua curatari foarte bune, singure, dumneavoastra fiind nevoit doar sa-l programati manual sau din aplicatiile pentru smartphone-uri oferite de catre producatori. Acestia sunt ideali pentru persoanele care lucreaza mult si nu au timp suficient pentru a se ocupa de treburile casnice.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Imaginati-va un scenariu in care sunteti plecat de acasa, fie la munca sau in concediu, iar prin intermediul telefonului programati robotul sa faca curatentie pentru dumneavoastra, iar cand ajungeti acasa totul sa fie curat. Astazi vom discuta mai detaliat despre modelul Viomi al producatorui chinez Xiaomi, unul dintre liderii mondiali cand vine vorba despre produse electronice de orice fel. Puteti citi mai multe in Cel mai bun aspirator robot.

 

Aspect si specificatii

Vezi Specificatiile complete

Aspirator Robot Xiaomi Viomi

Aspectul este unul foarte interesant. Are o forma rotunda cu linii moderne, un design inedit care il plaseaza negresit in anul 2019. Dimenisunile sunt reduse, astfel il puteti depozita oriunde in locuinta dumneavoastra fara sa ocupe un spatiu important.

Dispune de nu mai putin de 10 senzori inteligenti pentru rezultate excelente. Acesti senzori ajuta roboul sa detecteze peretii, sa ocoleasca obscatolele, sa evite scarile pentru a nu se produce accidente, sa se intoarca singur la statia de incarcare atunci cand ramane fara baterie sau chiar sa faca integral o harta virtuala pentru a stii exact in orice moment locurile pe unde a trecut, respectiv pe unde trebuie sa mearga in continuare.

Avantajul major al acestor dispozitive, dar mai ales in cazul robotului Xiaomi Viomi este posibilitatea controlarii acestuia prin intermediul aplicatiei disponibile atat pentru Android cat si pentru IOS. Din pacate, aceasta este disponibila momentan doar in engleza, dar fiind foarte intiuitiva, va asigur ca va obisnuiti intr-un timp foarte scurt. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti programa robotul sa efectueaze programe de curatare la anumite intervale de timp, sa vedeti in timp real locatia lui, sa vedeti statusul bateriei si o multime de alte lucruri utile si cel putin interesante.

Motorul din dotare, numit NIDEC de tehnologie japoneza este unul dintre cele mai moderne si avansate astfel de motoare. Ofera o fiabilitate excelenta si rezultate aproape perfecte de curatare fara prea mult efort.

Dispune de nu mai putin de 3 moduri de aspirare. Astfel, indiferent de suprafata care trebuie curatata sau de obstacolele pe care le intalenste in timpul traseului, robotul va curata negresit si cele mai grele murdarii, inclusiv de pe covoare pe care le detecteaza automat.

xiaomi 2

Capacitatea rezervorului de apa este de 560ml iar cea a rezervorului de praf este de 600Ml. Aceste cifre asigura cateva curatari bune fara ca dumenavoastra sa fiti nevoit sa-l curatati.

Autonomia bateriei ii asigura o functionare continua curpinsa intre 80 si 120 de minute. Aceasta se incarca intr-un interval de 180-240 de minute. Dupa cum am mentionat si mai sus, in cazul in care robotul ramane fara baterie in timpul curatarii, acesta se intoarce singur la statia de incarcare dupa care reia treaba exact din punctul in care a lasat-o.

Producatorul ne spune ca robotoul este cel mai eficient pentru suprafetele curpinse intre 100 si 150 de metri patrati. Daca vorbim despre un spatiu fara prea multe obstacole, cred ca aceasta suprafata poate creste chiar si pana la 200 de metri patrati.

Aspirator Robot Xiaomi Viomi Pro

 • Brand de incredere
 • Motor puternic si eficient
 • Posibilitatea controlarii robotului prin intermediul aplicatiei
 • Autonomie buna a bateriei
 • Foarte multi senzori si functii interesante/utile
 • Design interesant, modern

Aspirator Robot Xiaomi Viomi Contra

 • Pret o idee cam mare fata de concurenti

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui astfel de robot inteligent de aspirare, Xiaomi Viomi s-ar putea sa fie o alegere foarte buna pentru dumneavoastra. Ofera o serie de avantaje si tehnologii foarte avansate care produc rezultante excelente de curatare. Desi personal sunt un fan al brand-ului Xiaomi pentru calitatea produselor si a invotatiilor pe care le aduc pe piata, in acest caz ma simt dator fata de dumneavoastra sa va recomand sa aruncati un ochi si la alte modele care au un pret mai scazut.

Vezi Specificatiile complete

0 thoughts on “Aspirator Robot Xiaomi Viomi, WiFi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *