Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB

Aspiratoare

Pe scurt

Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB este unul dintre cele mai bune si eficiente aspiratoare de pe piata, cel putin in categoria de pret in care se incadreaza.

Descriere

Electolux ocupa locul 2 mondial in vanzarea produselor electrocasnice. Este o companie originara din Suedia si concureaza cot la cot cu Whirlpool care ocupa locul 1 global in acest moment. Cel mai probabil ati avut sau macar v-ati interesat despre un produs de la Electrolux, deci ati luat la cunostinta faptul ca produsele lor sunt calitative.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Despre aspiratoare in general nu am lucruri noi sa va spun, stiti si dumneavoastra pentru ce se folosesc si care este improtanta lor. Va pot spune doar ca exsita mai multe tipuri de aspiratoare is va recomand sa va documentati despre fiecare in parte ca sa puteti lua cea mai buna decizie. Acele tipuri sunt: robotii de aspirare, aspiratoarele cu sac, aspiratoarele fara sac, si aspiratoarele su spalare.

In review-ul de astazi am sa va prezint unul dintre cele mai vandute si apreciate aspiratoare de pe piata din Romania. Modelul se nuemste Ease C4 3A EC21-6DB si prezinta o serie de avantaje pe care le veti descoperi de-a lungul review-ului.

Cumpara de la eMag

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB

Aspect si specificatii

Design-ul modelului C4 3A EC21-6DB este excelent din toate punctele de vedere. Pe langa faptul ca arata foarte bine si are o forma interesanta, construtia sa este compacta si s-au folosit materiale de calitate (plastic dur). Combinatia de culori intre gri si albastru inchis ii ofera un aspect modern, elegant si inedit in acelasi timp.

Rezultatele si performantele pe care le are sunt excelente. Datorita motorului puternic de 800W efectiv aspira senzational si de cele mai multe ori nu trebuie sa insistati. La putere maxima pot spune chiar ca se “lipeste de parchet”, ca sa va dati seama despre ce vorbesc. Se poate folosi pe toate suprafetele fara nici cea mai mica problema si sunt convins ca o sa faca fata chiar si in situatiile cele mai dificile. In timpul functionarii produce un zgomot de 80 de decibeli, o valoare decenta daca ma intrebati pe mine. Lungimea cablului are 7m, astfel aveti o raza destul de mare de operare.

Capacitatea rezervorului de colectare este de 1,8, deci o sa-l puteti folosi cateva saptamani fara sa-l curatati. Bineinteles, depinde de cat de des decideti sa-l utilizati. Apreciez foarte mult tehnologia de filtrare in 4 pasi numita Double Step Cyclone. Praticulele mici de praf sunt separate de particulele mari de praf printr-un procesor foarte eficient, rezultatul fiind acea performanta incredibila despre care v-am povestit anterior.

Din punct de vedere al intretinerii nu aveti de ce sa va stresati. Filtrele si recipientele se detaseaza extrem de usor prin apasarea unui buton. Le puteti spala sub jetul de apa fara nici cea mai mica problema. Probabil singurul lucru care-i lipseste acestui aspirator este functia Turbo care e de mare ajutor in anumite situatii. Daca trecem peste acest lucru, va garantez ca este un model excelent.

In pachet, pe langa aspiratorul in sine mai primiti o perie speciala, un accesoriu pentru spatiile inguste precum si o duza care va ajuta sa aspirati mai usor tapiteria.

Cumpara de la eMag

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DBAspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB

Pro

  • Brand de incredere
  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Performante excelente
  • Sistemul de filtrare Double Step Cyclone
  • Raza mare de operare
  • Capacitate mare de colectare
  • Design si construtie bine realizate

Contra

  • Sincer sa fiu, n-am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aspirator fara sac excelent din toate punctele de vedere, acest Aspirator fara sac Electrolux C4 3A EC21-6DB reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in momentul actual.

In cazul in care C4 3A EC21-6DB nu se potriveste nevoilor dumneavoastra, va recomand sa vizualizati si celelalte review-uri ale noastre din sectiunea “Aspiratoare” unde am prezentat o varietate mare de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *