Aparat de curatare cu presiune

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Car & Home T150 EU

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K 3 Car & Home T150 EU este o alegere excelenta daca doriti sa mentineti gospodaria curata sau sa aveti un produs de incredere pentru afacerea dumneavoastra.

Descriere

Un aparat de spalat cu presiune poate fi foarte util fie pentru uzul personal sau chiar pentru prestarea de servicii de curatenie. Fie ca este vorba de terase, gradini, biciclete, autoturisme, un astfel de dispozitiv va ajuta sa indepartati mizeria intr-un mod foarte eficient si rapid. Daca v-ati saturat mereu sa mergeti la spalatorii sau sa va chinuiti cu produse de curatat conventionale precum matura, mop, carpe a venit timpul sa faceti un upgrade. Karcher, un lider si un brand foarte cunoscut pentru asemenea produse ne propune modelul K3 Car&Home T150 EU despre care vom vorbi astazi mai detaliat.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Aparat de curatare cu presiune

Specificatii pentru un aparat de spalat cu presiune

Puterea aparatului este una mare, nu mai putin de 1600W, o presiune de 120bar si are un debit aproximativ de 380L per ora.

Dispune de 3 niveluri de presiune si setare a detergentului, ideale pentru a curata orice suprafata fara probleme. Presiunea se regleaza cu ajutorul lancei rotative Vario Power iar pistolul Full Control afiseaza manual setarile si modurile selectate. Astfel, puteti sa personalizari modurile in functie de nevoie si de gradul de murdarie pe care-l intampinati.

Manerul telescopic este foarte util si se regleaza pe intaltime pentru o manevrare usoara si precisa. Puteti ajunge si in locurile mai putin accesibile fara sa va chinuiti in mod deosebit.

Dispune de un rezervor integrat pentru detergent. Este foarte practic iar impreuna cu solutii de calitate curata negresit suprafetele in cauza sau le intretine daca acestea sunt deja curate.

Are un suport de accesorii foarte practic. Acesta se monteaza pe suprafata aparatului si pe el se pot depozita toate extensiile si accesoriile fara sa fiti nevoit sa le depozitati in alte locuri sau eventual sa le pierdeti.

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K3 Car&Home T150 EU poate fi folosit pentru mai multe obiecte si spatii, dintre care mentionam: biciclete, aparate si unelte de gradinarit, garduri, pavele, terase, motociclete, scutere, autoturisme, pereti din piatra si lista poate continua.

Alimentarea se face la retea, cantareste 4,4Kg, vine impreuna cu un furtun pentru presiune lung de 6M si poate spala cu o temperatura a apei de maximum 40 de grade.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Presiune/putere mare
 • Diverse utilizari
 • Maner telescopic

Contra

 • Unele persoane relateaza ca fiabilitatea lasa de dorit

Concluzie

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K3 Car&Home T150 EU poate fi o solutie foarte buna pentru dumneavoastra fie ca aveti nevoie de el pentru activitati persoanale sau pentru afacerea pe care o detineti. Prezinte destul de multe avantaje iar pretul este corect pentru ce ofera.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Car & Home T150 EU

Leave a Reply

Your email address will not be published.