karcher

Aparat de spalat cu presiune Karcher K2

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K 3 Car & Home T150 este o alegere buna daca va place sa aveti curtea si gradina mereu curate sau va doriti sa aveti masina curata, fara sa mergeti zilnic la spalatorie.

Descriere

Aparatele de spalat cu presiune sunt niste unelte foarte utile in gospodaria persoanelor ce au o gradina. Cu ajutorul acestora puteti spala diverse suprafete din curtea dumneavoastra, mobilierul de gradina sau chiar masina. O astfel de investitie se amortizeaza in timp deoarece nu trebuie sa mai platiti cate 20-30 de lei la spalatoriile auto cand masina dumneavoastra devine murdara de exemplu.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Sunt foarte multe modele disponibile pe piata, de la cele mai simple si ieftine pana la cele profesionale care costa peste 4000 de lei. Acestea din urma se folosesc mai ales in scopuri profesionale, cele mai ieftine fiind dedicate uzului casnic. Astazi vom discuta despre un astfel aparat produs de catre Karcher, unul dintre liderii din acest domeniu. Este vorba despre modelulK2,  destinat pietei din Europa.

Cumpara de la eMag!

Aparat de spalat cu presiune Karcher K2

Aspect si specificatii

Aspectul acestui aparat de spalat cu presiune Karcher K2  este unul destul de placut si relativ compact. Pare construit din materiale foarte rezistente in timp si are o combinatie de culori galben-negru, specifica brand-ului german Karcher. Cantareste doar 4.4Kg, este unor de manevrat si poate fi depozitat oriunde in gradina/garajul dumneavoastra fara sa ocupe un spatiu prea important.

Din punct de vedere al puterii si al performantelor, acesta dispune de 1600W, un debit maximal de 380L per ora, o presiune de 120Bari iar tempertura maxima a apei poate ajunge pana la 40 de grade. Este ideal pentru activitatile nu foarte intensive din gradina dumneavoastra, reusind sa se descurce fara probleme in marea majoritate a situatiilor.

Pistolul Full Control si Lancea Vario va ajuta sa ajustati setarile optime pe care doriti sa le folositi. Puteti regla negresit presiunea si nivelul de detergent pulverizat pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. Pe suprafata pistolului se afla si indicatorul care va arata setarile din momentul respectiv.

 

Producatorul ne spune ca aparatul este cel mai eficient in urmatoarele situatii: pentru curatarea bicicletelor, pentru curatarea ustensilelor de gradinarit, pentru curatarea mobilierului de gradina si a suprafetelor diverse, pentru curatarea motocicletelor/scutereler si chiar pentru curatarea autoturismelor.

Continutul pachetului include pe langa aparatul de spalat cu presiune o multime de accesorii: perie verticala pentru curatarea suprafetelor dure, o perie pentru curatarea auto, un filtru de apa integrat, pistolul cu furtun de 6m, un detergent concentrat pentru curatarea terasei, un detergent auto, Lancea Vario despre care am discutat, o lance pentru murdaria grosiera si un carlig pentru depozitarea cablului si a furtunului.

Cumpara de la eMag!

karcher 1

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Putere mare
 • Multifunctionalitate
 • O multime de accesorii incluse
 • Design destul de compact si bine gandit
 • Lance si pistol ajustabile

 

Contra

 • Unele persoane s-au plans ca presiunea nu este atat de mare
 • Cativa oameni au raportat ca aparatul s-a defectat destul de rapid

 

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aparat de spalat cu presiune ce are o multime de accesorii si este multifunctional, Karcher K2 pare sa fie o solutie foarte buna. Daca cautati un aparat mai simplu dar care face aproximativ acelasi lucru, va recomand sa aruncati o privire si la articolul despre Bosch Easy Aquatak de care am vorbit intr-un articol anterior. Pretul acestuia din urma este la jumatate si face o treaba foarte buna.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *