Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20

Aparat de ras hibrid Philips OneBlade Pro QP6520/20

Aparate de ras
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Philips OneBlade Pro QP6520/20 este un aparat electric pentru ras/tuns barba de cea mai buna calitate, imbatabil in categoria sa de pret din punctul meu de vedere.

Descriere

Tot mai multi barbati renunta la barbieritul clasic cu lama in detrimentul barbieritului electric. Acesta din urma este mai eficient, se realizeaza mai rapid si protejeaza mai bine pielea impotriva iritatiilor. Multa lume confuda aparatul de barbierit cu aparatul de tuns barba. In acest caz, vom discuta despre un aparat hibrid care le poate face pe amandoua fara probleme. Este vorba despre modelul OneBlade Pro QP6520/20 de la Philips, o companie care nu mai are nevoie de nicio introducere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Mentionez faptul ca este unul dintre cele mai vandute si apreciate astfel de aparate electrice. L-am folosit si eu o perioada buna de timp pana s-a defectat si am trecut la alt aparat de la Braun. Sincer sa fiu, uneori ii simt lipsa deoarece puteam sa-mi tund barba la orice marime doream. In prezent, aparatul meu ofera o putere mai buna si o precizie mai mare, dar marimile sunt haotice: 2mm, 4mm, 7mm, 12mm etc.

Cumpara de la eMag

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade Pro QP6520/20

Aspect si specificatii

OneBlade Pro QP6520/20 are un design si o forma foarte placuta. Se tine extrem de bine in mana si lasa impresia unui produs durabil, rezistent. Este complet rezistent la apa, deci il puteti spala fara probleme sub jetul de apa. Arata excelent iar afisajul electric de pe manercare indica in permanenta nivelul bateriei ii confera un aspect modern.

Rezultatele pe care OneBlade Pro QP6520/20 sunt foarte bune. Indiferent ca vorbim despre barbierit uscat sau despre barbierit umed, chiar se descurca excelent in orice situatie. Nu ciupeste, nu smulge si protejeaza pielea perfect. Dupa cum am mentionat si mai sus, il puteti folosi atat pentru barbierit cat si pentru tuns barba. Aveti la dispozitie un selector de marimi sub forma unei roti mecanice si puteti sa alege de la 0 la 14mm. De exemplu, daca doriti sa tundeti barba la 3.2mm, o puteti face fara probleme. In categoria de pret din care face parte, nu cred ca exista aparat mai bun si care poate sa faca atat de multe lucruri.

Secretul rezultatelor pe care le ofera consta in sistemul revolutionar OneBlade, o tehnologie patentata Philips. Aceasta presupune un sistem deblu de protectie dotat cu capete rotunjite si strat de alunecare, fiind ideal atat pentru tunderea/raderea parului facial, cat si pentru indepartarea parului de pe corp. Lamele sunt foarte rezistene si Philips recomanda sa fie schimbate cam la 4 luni. Ele nu sunt scumpe si chiar mi se pare o perioada rezonabila. Cu OneBlade Pro QP6520/20 puteti sa va aranjati barba in orice fel doriti, sa o tundeti la marimea potrivita, sa-i dati forme, sa-i faceti contur sau sa o radeti de tot.

Autonomia bateriei este si ea excelenta. Cu o singura incarcare care dureaza o ora, puteti obtine pana la 90 de minute de utilizare continua. Acest lucru ar trebui sa asigure cel putin cateva saptamani pentru ras si cel putin cateva sesiuni de aranjare a barbii. Dupa cum am mentionat si mai sus, bateria este afisata pe un display electronic si o sa stiti in orice moment autonomia ramasa.

Aparat de ras hibrid Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Rezultate foarte bune
 • Autonomie mare a bateriei
 • Design robust si forma ergonomica
 • Este hibrid

Aparat de ras hibrid Contra

 • Unele persoane au raportat ca rezultatele obtinute nu sunt prea bune, probabil depinde de la persoana la persoana si de tipul firului de par

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei solutii de barbierit excelente, acest Aparat de ras hibrid Philips OneBlade Pro QP6520/20 reprezinta o alegere foarte buna intrucat cu un singur aparat puteti atat sa radeti barba, cat sa o si tundeti. Eu l-am folosit o buna perioada de timp si am fost multumit de rezultatele pe care le-a furnizat.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *