stein

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Aparatul de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 este o alegere foarte buna pentru intervalul de pret din care face parte.

Descriere

Aparatele de spalat cu presiune sunt niste dispozitive foarte utile in gospodaria/curtea unei persoane. Acestea va pot ajuta sa curatati suprafete precum: pavaje, mobilier de bucatarie, bibicleta, scuter, autoturism facand o economie de bani si timp considerabila.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Sunt multe modele disponibile pe piata iar algerea perfecta se face in functie de nevoile dumneavoastra. Astfel, puteti plati 200 de lei pentru ceva mai simplu sau cateva mii de lei pentru ceva mai profesional. Astazi vom discuta despre un astfel de aparat de la Seteinhaus, un producator destul de cunoscut pe aceasta piata. Este vorba despre modeul PRO-HPC18 care are un pret rezonabil.

Cumpara de la eMag

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus

Aspect si specificatii

Aspectul acestui aparat de curatat cu presiune nu difera cu foarte mult fata de alte modele. Este destul de compact si se manevreaza usor datorita greutatii de numai 8,6Kg. Pare construit din materiale foarte solide, fapt care-l face mai fiabil si rezistent in timp.

Are o putere maximala de de 1800W, un debit de 396L per ora si o presiune de pana la 140Bari. Din punctul meu de vedere, nu cred ca exista suprafata sau obiect care nu poate fi curatat perfect gratie specificatiilor puternice.

Ca si confort, Steinhaus Pro-HPC 18 dispune de un cablu pentru alimentare de 5m precum si de un furtun cu aceeasi dimensiune. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca nu ajungeti cu acesta acolo unde va doriti. De asemenea, datorita design-ului compact si al greutatii reduse, manevrabilitatea aparatului este crescuta.

Producatorul ne spune ca poate fi folosit in special pe: pavaje, mobilier de gradina, autoturisme, biciclete, scutere si nu numai. Datorita presiunii mari de 140 bari si al dozatorului de detergent pe care-l puteti seta dupa bunul plac, chiar si cele mai dificile murdarii vor fi indepartate intr-un final, fara un efort considerabil.

Ca si accesorii, Steinhaus Pro-HPC18 este unul dintre cele mai ofertante aparate de spalat cu presiune din acest interval de pret. Primiti la pachet pe langa aparat in sine si: recipientul pentru detergent, pistol, furtun de 5m, tambur pentru rulare furtun, lance cu perie, lance multi-jet cu reglaj precum si un adaptor pentru cupla rapida cu filtru de apa inclus.

stein 1

Acest model de la Steinhaus este unul dintre cele mai bine-vandute astfel de aparate de pe piata din Romania. Parerile cumparatorilor sunt impartite, dar cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Pentru pretul cerut de catre producator, lumea este destul de multumita. Bineinteles, au existat si cazuri izolate in care aparatul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor unor persoane.

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Putere mare a motorului
 • O multime de accesorii
 • Multifunctionalitate

 

Contra

 • Unele persoane s-au plans de faptul ca presiunea nu este cea promisa
 • Cativa oameni au raportat ca s-a stricat destul de repede

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aparat de curatat cu presiune pentru gospodaria/curtea dumenavoastra, Steinhaus Pro-Hpc18 este o solutie foarte buna de luat in calcul. Ofera o serie de avantaje interesante pentru un pret mai mult decat rezonabil din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *