Aer Conditionat Tesla

Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA, R32

Aer Conditionat
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.6/10
  9.6/10
 • Zgomot - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

Aparatul de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA, R32 este o alegere excelenta. Datorita eficientei energetice, puterii, functiilor numeroase de utilizare si a nivelului foarte scazut de zgomot pe care il produce in timpul programelor il recomanda ca fiind un best buy.

Descriere

Aparatele de aer conditionat au devenit niste dispozitive accesibile si de multe ori necesare aproape in fiecare casa/birou. Acestea au devenit din ce in ce mai inteligente si eficiente. 

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Companiile producatoare ofera astfel tehnologii si functii deosebit de utile destinate confortului si necesitatilor dumneavoastra. In aceasta piata aglomerata si-a facut loc si Tesla, gigantul american bine cunoscut pentru inovatiile sale, prin modelul TA36FFML-1232IA, R32, un dispozitiv foarte destept si cu un pret mai mult decat decent.

Cumpara de la eMag

TESLA TA36FFML Design

Aer Conditionat Tesla

Design-ul acestuia este unul foarte modern, aerodinamic special construit pentru a imbunatati performanta si a spori eficienta cu care aerul circula prin incaperea unde este amplasat. Dotat cu afisaj LED discret, care se ascunde cand dispozitivul nu primeste comenzi noi oferind astfel un plus de modernitate si eleganta.

TESLA TA36FFML Functii/Moduri

Aparatul de aer conditionat Tesla are o putere de 12.000 Btu/h, ideal pentru incaperile pana in 30-35mp. Acesta se incadreaza in clasa de consum A++ fiind astfel foarte economic si eficient din punct de vedere energetic

Dotat cu un compresor inverter rotativ care are capacitatea de a modifica turatiile si puterea in functie de anumiti parametrii pentru a mentine temperaturile ideale din incaperile/incaperea unde acesta este montat, il transforma intr-un aparat eficient si inteligent.

Filtrul din dotare este antibacterian lavabil.

Fiind un dispozitiv din anul 2019 dispune de cele mai noi tehnologii si moduri

precum:

 • Auto Swing- regleaza automat fluxul de aer in directiile sus-jos, tocmai pentru a pastra o temperatura uniforma si fara a produce mari diferente
 • Functia Sleeping- foarte utila atunci cand doriti sa lasati aparatul de aer codnitionat deschis peste noapte, acesta ajustand atat temperatura cat si turatiile pentru a mentine temperatura ideala pentru protejearea sanataii dumneavoastra cat si pentru a face economii importante de curent electric
 • Functia Ifeel- telecomanda cu care aparatul vine la pachet se transforma intr-un termostat mobil iar turatiile/temperaturile se ajusteaza automat in functie de informatiile pe care telecomanda le transmite catre unitatea de aer conditionat.
 • Functia de auto diagnosticare- erorile si defectiunile sunt afisate sub forma unui cod pe afisajul LED, iar diagnosticarea acestora este extrem de usoara.
 • Functia Auto Restart- in cazul unor pene de curent sau alte accidente de acest fel, aparatul de aer conditionat revine la setarile de functionare anterioare evenimentului neplacut
 • Functia Turbo- extrem de utila cand doriti sa incalziti/raciti foarte rapid aerul din incaperea respectiva, unitatea revenind la setarile oprime de functionare dupa ce valorile dorite sunt atinse.
 • Functie Antibacteriana- prin pocesul Anti-Fungus familia dumneavoastra ramane in siguranta si protejata impotriva microbiilor si bacteriilor transmisibli prin cale aeriana.
 • Functia Dezumidificare- cu ajutorul functiei Dry aparatul de aer conditionat reduce umiditatea aerului pentru a oferi un confort maxim, fiind capabil sa dezumidifice 1,5L/ora.

TESLA TA36FFML Pro

 • Design modern, aerodinamic
 • Eficient energetic
 • Foarte silentios
 • Raport calitate-pret excelent
 • Multiple functii si moduri de racire/incalzire
 • Brand inovativ

TESLA TA36FFML Contra

 • Nu vine cu kit de instalare

Concluzie

Aparatul de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA, R32 este o alegere aproape perfecta. Datorita designului, multiplelor functii, eficientei si a modului de functionare foarte silentios il recomanda ca fiind una dintre cele mai bune solutii de pe piata in categoria sa de pret. 

De fapt este un aparat atat de bun incat a iesit pe locul 1 in topul nostru: Aer Conditionat: Top 3 Aparate de 12000 BTU

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IA, R32

Leave a Reply

Your email address will not be published.