Star-Light ACM-12FORS.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS, 12000 BTU, Inverter

Aer Conditionat
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Functii - 9.4/10
  9.4/10
 • Design - 8.9/10
  8.9/10
9.2/10

Pe scurt

Star-Light ACM-12FORS este un aparat de aer conditionat eficient, economic si cu un pret foarte bun.

Introducere

In zilele calduroase de vara cand temperatura din casa sau birou este foarte ridicata avem nevoie de un aparat de aer conditionat de ultima generatie asa cum este Star-Light ACM-12FORS.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Daca pe timp de vara ne ajuta sa ne racorim, pe timp de iarna, functia de incalzire ne va ajuta sa nu mai inghetam de frig.

Desi brandul nu este unul foarte cunoscut, acest aparat merita toti banii deoarece este modern, dotat cu tehnologii inteligente de ultima generatie, dar si economic.

Cumpara de la eMag!

Functii si Moduri

Star-Light ACM-12FORS

Star-Light ACM-12FORS foloseste un agent frigorific R32, un gaz bland cu mediul inconjurator, spre deosebire de aparatele de aer conditionat traditionale care folosesc agentul R410A.

Acest agent a fost catalogat ca fiind netoxic deoarece are un volum mai mic de incarcare, mai putin freon si deci mai putina poluare.

Avand in vedere pericolul incalzirii globale, Uniunea Europeana a decis ca pana in anul 2025 aparatele de aer conditionat care folosesc agentul frigorific traditional R410A vor fi interzise.

Locul acestora va fi luat de cele care folosesc agentul de ultima generatie R32, un gaz ce reuseste sa reduca consumul de energie electrica, protejand mediul inconjurator.

Cu aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS ai parte de relaxare la o temperatura optima in toata camera, dar cu un consum redus de energie si un cost mai mic al facturilor.

Ca toate aparatele de aer conditionat de ultima generatie si acesta foloseste tehnologia Inverter si clase energetice suerioare.

Functia de dezumidificare este foarte importanta mai ales pt incaperile unde umiditate este prea mare. Atunci cand umiditatea din aer este foarte mare se dezvolta ciupercile, apare mucegaiul dar si o serie de probleme de sanatate precum: alergii in special la copii, astm, bronsite, iritatii ale ochilor sau gatului/nasului.

Aceasta functie tine umiditatea in parametri normali iar dumneavoastra va puteti bucura de un aer curat si sanatos.

Pe langa functiile deja mentionate, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS vine la pachet si cu alte functii si dotari utile, precum: Timer si Sleep/Night mode. Timer, va ajuta sa faceti economie de energie electrica, doar setati temperatura ideala iar aparatul porneste atunci cand este nevoie.

Sleep/Night mode ofera conditii ideale de dormit reducand intensitatea de operare si sporind confortul.

Aerul care ajunge in camera este trecut printr-un filtru de particul de ultim generatie.

Kitul de instalare mai contine: 3 m de cablu electric, izolatie pt cablu si 3m de tevi.

Pro

 • Raceste bine
 • Consum redus de energie datorita tehnologiei inverter
 • Nu este zgomotos
 • Multiple functii si moduri de operare

Contra

 • In unele cazuri kitul de instalare este incomplet, de cele mai multe ori lipsesc fie stecherul, consolele fixare unitate exterioara, cablu de alimentare sau furtun de drenaj.

Concluzie

Star-Light ACM-12FORS este alegerea potrivita atunci cand iti doresti un aparat de aer conditionat eficient, cu multiple functii si cu un pret bun.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *