Aparat de aer conditionat Samsung Maldives 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire

Aer Conditionat
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Performanta - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este unul dintre cele mai bune aprate de aer conditionat pe care le-am testat si il recomand cu cea mai mare caldura!

Descriere

Aparatele de aer conditionat pana acum ceva timp erau considerate ca fiind niste obiecte de lux pentru persoanele care-si permit. In momentul de fata, aparatele de aer conditionat au devenit niste obiecte bizare, comune pe care majoritatea persoanelor si le permit. Indiferent ca vorbim despre locuinta proprie, autoturismul personal, biroul unde lucram, climatizarea are un rol foarte important in vietile noastre. Pe langa faptul ca un sistem de climatizare ne ofera temperaturi confortabile, ele filtreaza diversele bacterii/substante novice si ne ajuta sa respiram un aer mai curat.

Online Shoping days la eMag!


Între 16-18 februarie, eMag desfășoară campania „Online Shopping Days”, cu super oferte pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Online Shopping Days aduce o mulțime de promoții la produse necesare zi de zi, articole pentru casă, electrocasnice, fashion și multe altele.

In articolul acesta va prezint un aparat de aer conditionat foarte apreciat si popular in Romania. Este vorba despre Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU, un aer conditionat pe care-l recomand si pe care-l plasez in topul preferintelor mele. Consider ca este una dintre cele mai bune optiuni de pe piata si trebuie sa-l luati in considerare.

Cumpara de la eMag

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire

Aspect si specificatii

Dupa cum probabil ati vazut deja in titlu, Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU are o capacitate de 12.000BTU. Acest lucru inseamna ca opereaza in parametrii optimi pentru incaperile de pana la 35 de metri patrati. Se incadreaza in clasa A++ de consum (pentru racire) si este un aparat de aer conditionat foarte economic care tine cu casa. Pentru persoanele interesate de specificatii, Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU are un debit de 678 metri cubi/h, poate dezumidifica pana la 1,5L/h iar in timpul functionarii produce un zgomot de 42 decibeli la capacitate maxima, respectiv 21 decibeli la setarile minime (eco).

Bineinteles, Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU are un compresot extrem de avansat si de eficient, numit Digital Inverter 8-POLE. Dupa cum ii spune si numele, compresorul include tehnologia Inverter, una dintre cele mai improtante tehnologii pe care le poatea avea o unitate de aer conditionat. La aparatele de aer conditionat traditionale (fara Inverter), fluxul de aer este raspandit in mod constant pe toata durata functionarii, lucru care duce la mari pierderi de energie electrica. Tehnologia Inverter analizeaza in permanenta temperatura ambientala si face ca unitatea de climatizare sa functioneze la o capacitate optima pentru a oferi confort termic. Cu alte cuvinte, un aparat de aer conditionat cu Inverter functioneaza in permanenta dar la capacitati diferite pentru optimizarea temperaturilor si a consumului de energie electrica.

Pe langa faptul ca acest aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU functioneaza ca toate aerele conditionate, indeplineste mai multe functii in acelasi timp: racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare. Astfel, cu un singur aparat aveti asigurat confortul termic, calitatea aerului se imbunatateste si chiar puteti ventila locuinta.

Tehnologiile pe care le are acest aer conditionat sunt foarte multe si utile:

Auto Restart: aceasta tehnologie reporneste automat aerul conditionat daca a fost o pana de curent. Atunci cand se deschide dupa restart, unitatea de climatizare isi pastreaza setarile pe care le-ati facut anterior caderii curentului;

Fast Cool: o functie Turbo care face ca unitatea de aer conditionat sa functioneze la capacitate maxima timp de 30 de minute, pentru a raci foarte rapid incaperea/incaperile respective;

Auto-Curatare: reprezinta tehnologia care curata regulat unitatea de climatizare. Este un proces simplu si eficient care are ca scop intarzierea lucrarilor de mentenanta. Va mentionez faptul ca este recomandat ca aerul conditionat/filtrele sa fie curatate periodic, chiar daca aveti o functie precum Auto Curatare;

2 Step Cooling/Comfort Cool: este in stransa legatura cu tehnologia Fast Cool. Dupa ce tehnologia Fast Cool isi face treaba, intra in functiune Comfort Cool care ajusteaza setarile pentru temperaturile optime. Astfel, dumenavoastra nu mai trebuie sa schimbati setarile de fiecare data iar aerul conditionat isi face singur treaba;

Good Sleep: o tehnologie care va ajuta sa dormiti bine, profund si sa va treziti fresh de fiecare data. Good Sleep functioneaza impreuna cu Modul Auto si va ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit acompaniat de un confort termic sporit;

Quiet: este un fel de mod Eco. Atunci cand activati modul Quiet, unitarea de climatizare functioneaza la capacitate minima, atat din punct de vedere al fluxului de aer, cat si din punct de vedere al nivelului de zgomot produs.

Din punct de vedere al aspectului, unitatea interioara de climatizare arata foarte bine si are o constructie solida, premium. In ciuda faptului ca nu iese prea mult in evidenta si este total vopsita in alb, consider ca are un aspect curat si modern pe care-l apreciez. Unitatea exterioara este construita din materiale extrem de rezistente si de buna calitate. Ca sa va faceti o idee despre durabilitate, Samsung a prezentat temperaturile si conditiile in care unitatea de climatizare poate functiona fara probleme: temperatura minima pentru racire -10 grade, temperatura maxima pentru racire +46 grade, temperatura minima pentru incalzire -15 grade, respectiv temperatura maxima pentru incalzire de 24 de grade. Mentionez ca gradele sunt masurate in unitatea de masura Celsius.

Nu in ultimul rand, Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU are un sistem de filtrare numit 3 care filter. Acesta mentine aerul si interiorul unitarii de climatizare curat. Pe langa faptul ca filtrul retine particulele de praf, elimina pana la 99% din bacterii si alergeni. Din pacate, singurul lucru care-i lipseste lui Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este conectivtiatea Wi Fi. Cu ea puteati sa controlati unitatea de climatizare de la distanta, prin intermediul telefonului mobil. Daca avea si aceasta functie, puteam sa afirm fara regret ca este un aparat de aer conditionat aproape de perfectiune.

Cumpara de la eMag

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • O multime de functii/tehnologii
 • Filtreaza aerul
 • Silentios
 • Economic

Contra

 • Nu dispune de tehnologie Wi Fi

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat de pe piata si nu va deranjeaza faptul ca lipseste tehnologia Wi Fi, acest aparat de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU reprezinta fara indoiala una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *