Anvelopa iarna Pirelli Winter Carrier 205/70R15C 106R

Anvelope Pirelli iarna Winter Carrier 205/70R15C 106R

Anvelope
 • Aderent pe carosabil uscat - 8.4/10
  8.4/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 8.8/10
  8.8/10
 • Aderenta pe carosabil acoperit cu zapada - 10/10
  10/10
 • Aderenta pe carosabil acoperit cu polei - 10/10
  10/10
 • Confort - 8.5/10
  8.5/10
 • Manevrabilitate - 8.2/10
  8.2/10
 • Feedback - 8.5/10
  8.5/10
8.9/10

Pe scurt

Pirelli Winter Carrier sunt anvelopele ideale pentru autoutilitare. Cele mai multe companii cu flote importante le folosesc, iar acest lucru confirma calitatea superioara a acestora.

Descriere

Anvelopele de calitate sunt o necesitate, nu un moft. Siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este foarte importanta si ar trebui sa devina prioritatea numarul 1. Cauciucurile de proasta calitate sau cele care sunt prea uzate pot oricand provoca un eveniment neplacut sau o catastfora. Incercati pe cat posibil sa cumparati anvelope noi si cat mai calitative, chiar daca sunt mai scumpe. Intr-un final o sa observati ca de fapt faceti economie intrucat cauciucurile bune se uzeaza mai greu si pot fi folosite mai mult timp.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint niste anvelope excelente pentru masinile de tip cargo (autoutilitare- dube, transportere etc). Importanta anvelopelor pentru aceasta categorie de autovehicule este indiscutabila. Trebuie sa suporte o greutate crescuta iar in acelasi timp sa ofere siguranta, control si manevrabilitate. Ele se numeste Winter Carrier si sunt produse de Pirelli, una dintre cele mai mari companii din domeniu.

Cumpara de la eMag!

Anvelopa iarna Pirelli Winter Carrier 205/70R15C 106R

Specificatii

Pirelli Winter Carrier sunt cele mai utilizate anvelope de iarna din Europa pentru autoutilitare.

Se estimeaza ca aproximativ 98% din firmele mari de transport marfa folosesc aceste anvelope pentru vehicolele din dotare. Este o cifra ametitoare daca ma intrebati pe mine iar asta confirma calitatea si rezultatele pe care le ofera. Efectiv sunt cea mai buna optiune pentru aceasta categorie, fiind complete din toate punctele de vedere.

Se descurca absolut excelent pe orice tip de carosabil. Recomand totusi sa le folositi doar atunci cand drumul este acoperit cu zapada/polei pentru a nu le uza inutil. Stim foarte bine ca autoutilitarele sunt foarte importante deoarece transporta alimente, materiale si o multime de alte lucruri indispensabile. Sunt mereu in miscare pentru a ne oferi noua serviciile/obiectele de care avem nevoie. Cele mai multe companii cu multe autospeciale, dar si persoanele care detin o autoutilitara au optat pentru Pirelli Winter Carier deoarece sunt durabile, suporta greutati mari, sunt confortabile, ofera siguranta iar pe timp de iarna se comporta exemplar.

Sunt destul de silentioase atunci cand ruleaza, zgomotul ajungand undeva pe la 73 de decibeli. Foarte multe persoane au mentionat ca si consumul de carburant s-a redus simtitor in unele situatii. Desi aparent economiile sunt mici, pentru o companie cu o flota imensa, orice gram de benzina/motorina conteaza. Am citit o multime de pareri despre aceste anvelope si am intrebat un prieten care le utilizeaza zilnic pe timp de iarna. Mi-a spus ca este extrem de multumit si niciodata nu ar opta pentru alte anvelope, el avand o duba de 3,5 tone.

Cumpara de la eMag!

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-excelent
 • Se comporta exemplar pe carosabil acoperit cu zapada/polei
 • Suporta greutati mari
 • Sunt considerate printre cele mai bune anvelope pentru autoutilitare din Europa

Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca pe carosabil umed distantele de franare ar trebui sa fie mai mici

Concluzie

Daca detineti o autoutilitara sau o companie de transport si va doriti unele dintre cele mai bune anvelope de iarna, Pirelli Winter Carrier reprezinta solutia perfecta. Ofera siguranta, sunt durabile, au un pret rezonabil si se pot face economii de carburant semnificative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *