Anvelopa vara Michelin Pilot Sport 4 SUV

Anvelopa vara Michelin Pilot Sport 4 SUV

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 9.4/10
  9.4/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 9.2/10
  9.2/10
 • Feedback - 8.7/10
  8.7/10
 • Manevrabilitate - 8.8/10
  8.8/10
 • Confort - 8.3/10
  8.3/10
 • Uzura - 8.1/10
  8.1/10
8.8/10

Pe scurt

Michelin Pilot Sport 4 sunt niste anvelope de vara senzationale pe care le recomand cu toata increderea!

Descriere

Michelin este unul dintre cei mai important producatori de anvelope din lume. Momentan, ocupa locul 2 mondial dupa Bridgestone desi au fost lideri pentru mai multi ani. Despre calitatea anvelopelor lor nici nu mai are rost sa vorbesc intrucat orice sofer a auzit sau a detinut pneuri de la Michelin.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint niste anvelope de vara din categoria premium, destinate in special SUV-urilor. Pretul pe care-l au este unul destul de mare, dar pentru persoanele care-si doresc siguranta deplina consider ca merita fiecare leu in parte.

Cumpara de la eMag!

Anvelopa vara Michelin Pilot Sport 4 SUV

 Specificatii tehnice

Michelin Pilot Sport 4 SUV ofera performante excelente si o aderenta senzationala, indiferent ca vorbim despre un carosabil uscat sau umed. Am cativa prieteni cu SUV-uri care au avut montate aceste anvelope pe masinile lor si au fost extrem de multumiti, ba chiar le-au cumparat din nou cand s-au uzat prea tare.

Michelin a facut aceste anvelope in colaborare cu cei mai mari producatori de masini din lume: Audi, BMW, Mercedes sau Porsche. Au fost testate in toate conditiile posibile si sunt insipirate chiar din cursele de Formula 1, lucru care ne demonstreaza calitatea si performantele excelente.

Michelin Pilot Sport 4 SUV are cateva tehnologii interesante precum: Dynamic Response care presupune o centura hibrida de aramida si nylon cu ajutorul careia raspunsul dintre sosea si volan este aproape instant, respetiv profiul ultra reactive care se adapteaza in permanenta la sosea, oferint o amprenta la sol cu mult imbunatatita.

Anterior v-am mentionat faptul ca se descurca excelent pe carosabil umed. Acest lucru se datoreaza amestecului nou de compusi pe baza de elastomeri si sileciu, respetiv canalelor longitudinale late si adanci care elimina apa intr-un mod eficient. Astfel, pe langa o aderenta excelenta, distantele de franare au fost reduse considerabil.

In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, Michelin Pilot Sport 4 SUV a obtinut urmatoarele rezultate: Indicele A pentru aderenta pe carosabil umed, indicele B pentru eficienta consumului de carburant, respectiv indicele Y pentru viteza (puteti cirula fara probleme cu o viteza de pana la 300km/h). Acest idice de viteza demonstreaza faptul ca sunt niste anvelope premium si ca sunt extrem de sigure, indiferent de viteza de deplasare. Nu va recomand sa ciruclati cu o asemenea viteza, nici macar pe autostrazile fara limita din Germania. O singura secunda de neatentie sau de nesiguranta va poate paraliza pe viata, sau chiar omori.

Michelin Pilot Sport 4 SUV Pro

 • Brand de incredere
 • Aderenta excelenta pe orice tip de carosabil
 • Tehnologii si compusi noi
 • Indice Y de viteza
 • Sunt realizate in colaborare cu cei mai importanti producatori de masini

Michelin Pilot Sport 4 SUV Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa le reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvelope de vara excelente din toate punctele de vedere pentru SUV-ul dumneavoastra, Michelin Pilot Sport 4 SUV reprezinta cea mai buna solutie in aceasta categorie de pret.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *