Anvelopa vara Hankook Kinergy Eco K425

Anvelopa vara Hankook Kinergy Eco K425

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 8.4/10
  8.4/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 8/10
  8/10
 • Feedback - 7.9/10
  7.9/10
 • Manevrabilitate - 7.5/10
  7.5/10
 • Confort - 8/10
  8/10
 • Rezistenta - 7.5/10
  7.5/10
7.9/10

Pe scurt

Hankook Kinergy Eco K425 reprezinta un best-buy din punctul meu de vedere, mai ales pentru persoanele care-si doresc anvelope corecte din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Descriere

Hankook este una dintre companiile mele preferate din industria anvelopelor. Din punctul meu de vedere, ei ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru anvelopele lor. Am avut mai multe seturi Hankook de-a lungul timpului montate pe masinile mele si mereu am fost extrem de multumit.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint o anvelopa din categoria de buget, dar care consider ca este un best-buy pentru ceea ce ofera. Modelul se numeste Hankook Kinergy Eco K425 si are o multime de review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor

Cumpara de la eMag

Anvelopa vara Hankook Kinergy Eco K425

Specificatii tehnice

Din cate am observat, Kinergy Eco K425 se bucura de un real succes printre soferii din Romania. Pe langa pretul foarte bun pe care-l au, am ramas surprins sa vad ca se descurca foarte bine pe toate tipurile de carosabil. Ofera o aderenta neasteptat de buna pe asfalt umed iar pe asflat uscat se comporta excelent, cu mult peste asteptari.

Conform producatorului, formula speciala cu un continut ridicat de cauciuc natural in combinatie cu o cantitate testata de dioxid de siliciu ajuta anvelopele Hankook Kinergy Eco K425 sa ofera o aderenta excelenta si distante mici de franare. De asemenea, datorita design-ului special la benzilor de rulare, rezistenta la acvaplanare este crescuta iar apa este indepartata intr-un mod eficient.

Echilibrul este factorul principal pentru care Hankook Kinergy Eco K425 sunt atat de apreciate. Desi nu exceleaza la niciun capitol in mod special, faptul ca imbina toate elementele esentiale: confort, manevrabilitate, aderenta, feedback si distante de franare mici le transforma intr-o alegere foarte buna.

In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, Hankook Kinergy Eco K425 au obtinut urmatoarele rezultate: indicele H pentru viteza (puteti circula cu pana la 210km/h fara probleme), indicele C pentru eficienta de consum si indicele C pentru aderenta pe carosabil umed. Sincer sa fiu, nu sunt de acord cu indicele pentru aderenta pe carosabil umed si consider ca merita macar un B, daca nu chiar A. Dar dupa cum v-am spus si mai sus, desi nu exceleaza, ofera un echilibru foarte bun mai ales daca tinem cont de pretul scazut.

Hankook Kinergy Eco K425 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Distante mici de franare
 • Aderenta excelenta pe carosabil uscat
 • Aderenta buna pe carosabil umed

Hankook Kinergy Eco K425 Contra

 • Sincer sa fiu, tinand cont de pretul lor, nu prea am ce sa le reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvelope echilibrate, bune, de incredere si pe care sa nu platiti o suma considerabila de bani, Kinergy Eco K425 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *