Anvelopa VARA Bridgestone TURANZA T005 DRIVEGUARD

Anvelopa VARA Bridgestone TURANZA DRIVEGUARD T005

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 9/10
  9/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 8.9/10
  8.9/10
 • Manevrabilitate - 8.5/10
  8.5/10
 • Feedback - 8.7/10
  8.7/10
 • Confort - 8.5/10
  8.5/10
 • Rezistenta - 8/10
  8/10
8.6/10

Pe scurt

Bridgestone TURANZA T005 DRIVEGUARD sunt probabil cele mai bune anvelope din clasa lor si le recomand cu toata increderea!

Descriere

Bridgestone este cel mai mare producator de anvelope din lume. In anul 2017, producatorul japonez a intrecut compania Michelin in acest top. Pe langa anvelope, Bridgestone produc si piese pentru automobile/camioane. Experienta mea cu anvelopele Bridgestone este una excelenta si le recomand de fiecare data cand am ocazia.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint anvelopele de vara Bridgestone TURANZA T005 DRIVEGUARD. Sunt anvelope premium care se bucura de un real succes in randul soferilor din toata lumea. Majoritatea utilizatorilor au lasat comentarii/review-uri pozitive, lucru care demonstreaza calitatea acestora.

Cumpara de la eMag

Anvelopa VARA Bridgestone TURANZA T005 DRIVEGUARD

 

Aspect si specificatii

Bridgestone TURANZA DRIVEGUARD T005 sunt anvelope premium si ultra performante pentru autoturisme. Conform producatorului, sunt recomandate in special pentru masinile mai noi deoarece au in componenta sistemul TMPS (sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri).

Aderenta pe care o ofera anvelopele Bridgestone TURANZA DRIVEGUARD T005 este excelenta. Se descurca senzational pe toate tipurile de carosabil si in toate conditiile de drum. Atunci cand le aveti montat pe masina, va ofera acel sentiment de siguranta pe care nu toate anvelopele sunt capabile sa-l ofere.

Secretele anvelopelor Bridgestone TURANZA T005 constau in 3 lucruri foarte importante:

Design de model optimizat: fantele cu volum mare in umar imbunatatesc considerabil curgerea apei iar distributia optimizata a golului in partea centrala a modelului asigura drenarea apei. De asemenea, rezistenta mare la deformare asigura un contact uniform pe umeri, lucru care eficientizeaza distantele de franare;

Carcasa Imbunatatita: noua carcasa a anvelopelor este o armatura rigida formata din otel si poliester. Aceste lucruri asigura o manevrabilitate mai buna si o rezistenta mai mica la rulare, fapt care duce la reducerea consumului de carburant si la reducerea de CO2;

Tehnologie noua de amestecare a continutului: noul compus se numeste Nano Pro-Tech. Tehnologia de amestecare cu continut mare de silice maximizeaza aderenta si creste performantele mai ales pe carosabil umed.

O alta caracteristica excelenta a anvelopelor  este functia Drivegurd. Atunci cand faceti pana sau cand intra un obiect ascutit in anvelopa, aceasta poate continua deplasarea pana la 80Km distanta si cu o viteza maxima de 80Km/h. Acest lucru va salveaza timp si va ofera un plus de siguranta.

In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, TURANZA DRIVEGUARD T005 a obtinut urmatoarele calificative: A pentru aderenta pe carosabil umed, Y pentru viteza (puteti circula fara probleme pana la 300 km/h) si indicele C pentru eficienta consumului de carburant.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Tehnologia Driveguard
 • Compus Nano Pro Tech
 • Aderenta excelenta
 • Compatibile cu TMPS

Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca se uzeaza cam repede

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvelope ultra performante pentru autoturismul dumneavoastra, Bridgestone TURANZA DRIVEGUARD T005 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

In cazul in care considerati ca nu sunt potrivite, va recomand sa accesati categoria “Anvelope” de pe site-ul nostru unde am prezentat o gama larga de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *