Anvelopa vara Bridgestone T005

Anvelopa vara Bridgestone T005

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 9/10
  9/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 9/10
  9/10
 • Feedback - 8.7/10
  8.7/10
 • Manevrabilitate - 8.5/10
  8.5/10
 • Uzura - 8.2/10
  8.2/10
 • Confort - 8.6/10
  8.6/10
8.7/10

Pe scurt

Bridgestone T005 sunt niste anvelope de vara excelente pe care le recomand cu toata increderea!

Descriere

Bridgestone este o companie japoneza specializata in producerea si vanzarea de piese pentru autoturisme si camioane, respectiv anvelope. Conform statisticilor, din anul 2017, Brigdestone este cel mai mare producatori de pneuri din lume, intrecand compania Michelin. Sunt recunoscuti pentru anvelopele de calitate pe care le produc si pentur preturile mai mult decat accesile. Personal am avut mai multe pneuri de la ei si am fost foarte multumit de fiecare data.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint una dintre cele mai bune, apreciate si vandute anvelope de vara din Romania. Modelul se numeste T005 si din punctul meu de vedere ofera unul dintre cele mai bune raporate-calitate pret de pe piata in momentul actual.

Cumpara de la eMag

Anvelopa vara Bridgestone T005

Aspect si specificatii

Bridgestone T005 nu sunt anvelope premium, dar sincer sa fiu, pentru performantele pe care le ofera, consider ca trebuiau sa fie incadrata in aceasta categorie. Indiferent de tipul carosabilului sau daca acesta este umed, performantele si aderenta pe care o ofera sunt excelente. Se descurca cu brio in orice conditii si nu degeaba sunt atat de apreciate de catre soferii din toata lumea.

Design-uul modelului a fost mult imbunatatit la acest model. Fantele cu volum mare in umar imbunatatesc considerabil curgerea apei iar distributia optimizata a golului idn partea centrala se asigura ca apa se dreneaza. De asemenea, datorita conexiunilor dintre blocurile de umar rezistenta la deformare este cu mult crescuta, asigurant in acelasi itmp un contact uniform in timpul franarii.

Un alt secret al anvelopei Bridgestone T005 se afla in compozitia sa. Noua thenologie de amestecare imbunatateste considerabil dispersia silicei iar sinergia modelului cu compoundul Nano Pro Tech maximizeaza aderenta si scad considerabil distantele de franare, mai ales in cazul unui carosabil umed.

Bridgestone T005 sunt de asemenea foarte silentioase, in timpul rularii producand un zgomot de maxim 71 decibeli. In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, aceste anvelope au obtinut urmatoarele rezultate: indice A pentru aderenta pe carosabil umed, indice B pentru consumul de carburant si indicele H pentur viteza (puteti circula in siguranta pana la 210km/h). In cazul in care nu stiti, acesti indici se acorda in urma unor teste iar A reprezinta cel mai bun rezultat, in timp de D reprezinta cel mai slab rezultat.

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Aderenta excelenta atat pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat
 • Silentioase in timpul rularii
 • Rezistene
 • O multime de pareri si comentarii pozitive

Contra

 •  Sincer sa fiu, nu am ce sa le reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvelope de vara excelente din toate punctele de vedere si un un pret mai mult decat competitiv, Bridgestone T005 reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Daca totusi Bridgestone T005 nu sunt pe placul dumneavoastra, va recomand sa vizitati categoria “Anvelope” de pe site-ul nostru unde am prezentat o gama larga de pneuri pentru toate buzunarele si pentru toate necesitatile.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *