Good year

GoodYear EfficientGrip Performance – anvelope de vara

Anvelope
 • Drunuri uscate - 8.9/10
  8.9/10
 • Drumuri Umede - 8.8/10
  8.8/10
 • Feedback - 8.2/10
  8.2/10
 • Manipulare - 8/10
  8/10
 • Confort - 8.8/10
  8.8/10
 • Durabilitate - 7.8/10
  7.8/10
8.4/10

Pe scurt

Anvelopa GoodYear EfficientGrip Performance este una dintre cele mai apreciate si utilizate de catre soferii din toata lumea.

Descriere

Anvelopele sunt o parte componenta foarte importanta a masinii dumneavoastra. Un cauciuc de calitate ofera numeroase beneficii precum: siguranta atat pe drum uscat cat si pe drum umed, o mai buna eficienta la franare, o tinuta de drum mai placuta si confort sporit. Din punctul meu de vedere nu trebuie sa faceti economie cand vine vorba despre siguranta dumeavoastra si a familiei.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Important de mentionat faptul ca o anvelopa de calitate are toate sansele sa reziste mai bine in timp iar dumneavoastra nu sunteti nevoit sa le schimbati dupa un sezon. GoodYear, unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de anvelope din lume ne propune modelul EfficientGrip Performance, niste cauciucuri apreciate si utilizate de foarte multi soferi din toate partile globului.

Cumpara de la eMag!

GoodYear EfficientGrip Performance Review

Specificatii GoodYear EfficientGrip Performance

Anvelopele GoodYear EfficientGrip Performance va ofera posibilitatea sa economisiti bani prin durabilitatea lor dar si prin consumul redus de combustibil. Acestea au rezistenta de rulare redusa, pana la 18 procente, fapt ce se traduce print-un consum redus de combustibil al masinii dumneavoastra dar si costuri reduse pentru sofat.

Tehnologia ActivBreaking patentata de catre cei de la GoodYear imbunatatete considerabil contactul dintre anvelopa si suprafata drumului, fapt care atrage asupra sa distante mai mici de franare. In urma testelor, s-a constatat ca distantele sunt cu pana la 8% mai scurte pe drumurile umede si cu pana la 3% mai scurte pe drumurile uscate fata de concurentii directi.

A fost clasificat in clasa A pentru rularea si franarea pe carosabilul ud, fiind cea mai inalta categorie a standardelor de siguranta in Uniunea Europeana. Acest lucru inseamna ca ofera un plus de siguranta si confort atunci cand rulati pe un astfel de drum.

Aceste lucruri se datoreaza si tehnologiei WearControl care asigura un echilibru optim intre aderenta pe un carosabil ud si rezistenta redusa la rulare pentru prelungirea duratei de viata a anvelopei.

In urma unor teste si sondaje realizate pe 1000 de persoane care au cumparat si utilizat aceste anvelope timp de minim un an, rezultatele au foat foarte bune, mare parte din utilizatori declarandu-se multumiti de GoodYear EfficientGrip Performance.

Dupa cum am mentionat si mai sus, GoodYear este un producator foarte important pe aceasta piata.

Modelul EfficientGrip Performance este unul premium oferit de catre producator si ofera niste rezultate excelente in urma testelor si sondajelor care s-au realizat, atat in mod profesional cat si de soferii care le-au folosit deja.

Acestea sunt disponibile in foarte multe marini, indiferent ca jantele sunt pe 14, 15, 16, 17, 18 sau 19 inch.

GoodYear EfficientGrip Performance Pro

 • Brand de incredere
 • Clasa A pentur franare si rulare pe carosabil ud
 • Tehnologia ActiveBreaking
 • Tehnologia WearControl
 • Durabilitate

GoodYear EfficientGrip Performance Contra

 • Unele persoane pot considera pretul cam mare dar acesta se justifica prin calitatea produslui

 

Concluzie

Anvelopa GoodYear EfficientGrip Performance este printre cele mai bune si apreciate de catre soferii din toata lumea. Rezultatele testelor au dovenit ca fac parte dintr-o clasa superioara si calitativa. Cu alte cuvinte, va recomand aceste anvelope daca va doriti un plus de confort si siguranta pentru dumneavoastra si familie.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *