Anvelopa de vara Michelin Primacy 4

Anvelopa de vara Michelin Primacy 4

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 8.6/10
  8.6/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 8.5/10
  8.5/10
 • Confort - 8.6/10
  8.6/10
 • Manevrabilitate - 8/10
  8/10
 • Rezistenta - 8.5/10
  8.5/10
 • Feedback - 8.4/10
  8.4/10
8.4/10

Pe scurt

Michelin Primacy 4 sunt niste anvelope excelent din toate punctele de vedere.

Descriere

Michelin este cel mai mare producator si distribuitor de anvelope din lume. In cazul in care nu stiati, compania se afla in Franta si are o multime de alte brand-uri sub tutela ei: Kleber, Goodrich, Sascar sau Camso. Despre popularitatea lor nici nu mai are rost sa vorbesc, cu siguranta ati auzit cel putin o singura data de aceasta companie sau ati vazut logo-ul lor.

Revolutia Preturilor la eMag!


Între 16-18 iunie, la eMag desfășoară campania „Revoluția Prețurilor”, cu super oferte de până la 60%, pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Revoluția Prețurilor aduce o mulțime de promoții la televizoare, electrocasnice și aparate de aer conditionat, produsepentru casă și grădină, fashion și multe altele.

Anvelopele pe care le produc sunt de calitate premium si le recomand fara discutie. Desi au un pret initial de achizitie mai mare, ele sunt rezistente si o sa le puteti folosi mai mult timp. In review-ul de astazi o sa discutam despre modelul Michelin Primacy 4, niste anvelope de vara premium pentru majoritatea categoriilor de autoturisme. Se fabrica in majoritatea dimensiunilor, incepand de la 14 pana la 21 de inch.

Cumpara de la eMag

Anvelopa de vara Michelin Primacy 4

Specificatii tehnice

Michelin Pricavy 4 au fost testate de sute de ori si in sute de situatii pana a ajunge in varianta finala. Producatorul a dezvoltat tehnologia patentata EverGrip care va mentine in siguranta indiferent ca anvelopele sunt noi sau rulate. De asta va spuneam ca in cazul anvelopelor nu merita sa economisiti foarte mult si sa faceti rabat de ca calitate.

Producatorul promite ca aceste anvelope de vara sunt extrem de durabile. Din testele lor reiese ca acestea sunt capabile sa ruleze nu mai putin de 18.000 de Km. Majoritatea utilizatorilor pe care i-am intrebat si pe majoritatea site-urilor de specialitate au confirmat accest lucru. Asadar, informatia pe care v-am furinzat-o in descriere este cat de poate de reala si plauzibila.

Pe langa faptul ca sunt foarte durabile, distantele de franace obtinute cu aceste anvelope sunt excelente. Desi probabil rezultatele n-o sa va impresioneze, in cazul unui nefericit eveniment orice cm si orice mm va poate salva viata. Astfel, pe carosabil umed, Michelin Primacy 4 cand sunt noi ofera o distanta de franare cu pana la 0,9m mai mica deact principalul concurent. Atunci cand sunt uzate, diferenta este si mai mare, de pana la 2,8m mai mica. Sunt rezultate excelente si care repet, va pot salva viata

Dupa cum am mentionat si mai sus, Michelin Primacy 4 sunt fabricate pentru a fi cat mai durabile posibile. Datorita noului profil si al design-ului specific, acstea mentin un nivel optim de evacuare al apei, cu pana la 22% mai eficient ca la concurenti, lucru care inseamna ca se vor uza mai putin in timp; indiferent ca vorbim de anvelope noi sau rulate. Pe langa acest lucru, in timpul rularii produc un zgomot de maxim 68 decibeli, o valoare mai mult decat acceptabila din punctul meu de vedere.

In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, Michelin Primacy 4 au obtinut urmatoarele rezultate: indicele B pentru consumul de carburant, indicele A pentru aderenta pe carosabil umed si indicele V pentru viteza (pana la 240km/h). In cazul in care nu stiati, masuratorile se noteaza de la A la D, A reprezentat cel mai bun rezultat iar D reprezentat cel mai slab rezultat.

Michelin Primacy 4 Pro

 • Brand de incredere
 • Foarte durabile si rezistene
 • Eficiente la franarea pe carosabil umed
 • Silentioase
 • Distante de franare excelente

Michelin Primacy 4 Contra

 • In ciuda faptului ca sunt niste anvelope excelente, pretul lor este suficient de piperat

 Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvleope de vara premium din toate punctele de vedere iar bugetul nu reprezinta o problema, Michelin Primacy 4 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *