Anvelopa de vara Bridgestone ECOPIA EP150

Anvelopa de vara Bridgestone ECOPIA EP150

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 8.8/10
  8.8/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 8.6/10
  8.6/10
 • Manevrabilitate - 8.9/10
  8.9/10
 • Feedback - 8.8/10
  8.8/10
 • Confort - 8.5/10
  8.5/10
 • Rezistenta - 8.4/10
  8.4/10
8.7/10

Pe scurt

Bridgestone ECOPIA EP150 sunt niste anvelope de vara foarte bune si sigure pe care le recoamnd cu incredere!

Descriere

Bridgestone este cel mai mare producator de anvelope din lume. Pe langa anvelope, ei se ocupa cu faricarea de piese pentru autoturisme si camioane. In anul 2017, si-au adjudecat prima pozitie dupa ce au intrecut compania Michelin in vanzari. Recomand anvelopele de la Brigdestone deoarece am avut cateva modele montate pe autoturismul meu si am fost foarte multumit de raportul calitate-pret pe care l-au oferit.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoareva prezint anvelopele de vara Bridgestone ECOPIA EP150. Sunt anvelope normale si nu se incadreaza in categoria premium sau de buget. Pretul pe care-l au este putin peste media concurentilor, dar consider ca este justificat.

Cumpara de la eMag

Anvelopa de vara Bridgestone ECOPIA EP150

Aspect si specificatii

ECOPIA EP150 sunt anvelope de vara pentru autoturismele de dimensiuni medii-mici. Se recomanda sa fie montate pe masinile mai noi deoarece dispun de tehnologia TMS (senzor pentru presiunea din pneuri). Asadar, daca aveti o masina compatibila cu acest sistem, in computerul de bord o sa fie afisata presiunea in pneuri si starea acestora.

Bridgestone ECOPIA EP150 ofera performante foarte bune pe toate tipurile de carosabil. Din cate am inteles de la producator, au fost concepute in special pentru economisirea de carburant. O alta caracteristica pentru care sunt apreciate in randul soferilor este faptul ca sunt silentioase la drum. In urma experientei utilizatorilor, ele produc un zgomot de rulare de aproximativ 69 de decibeli.

In procesul de fabricarie a anvelopelor Bridgestone ECOPIA EP150 s-au folosit urmatoarele procese/tehnologii:

Nano Protech: este o tehnologie patentata Bridgestone. Ea controleaza interactiunea dintre elementele compusului, lucru care se traduce prin conservarea energiei si prin reducerea rezistentei de rulare;

Constructie usoara: materialele folosite sunt de ultima generatie si au cateva tehnologii inovatoare care reduc considerabil greutatea anvelopelor;

Blocuri centrale reglate: blocurile centrale sunt reglate si conectate pentru o presiune mai buna, un contact uniform si pentru cresterea aderentei/eficientei de franare in special pe carosabil umed;

Nervuri de conectare 3D: presupune rigiditatea crescuta a blocurilor. Acest lucru asigura un plus de performanta, de manevrabilitate, sporesc rezistenta si reduc zgomotul. Aceste lucruri o sa le simtiti in special in viraje;

Blocuri ACS silentioase: blocurile sunt convexe si sunt echipate cu tehnologia pentru Suprafete de contact adaptabile (ACS). Evient, acestea au rol in reducerea zgomotului de rulare.

In urma testelor de calitate impuse de Uniunea Europeana, anvelopa de vara Bridgestone ECOPIA EP150 a obtinut urmatoarele calificative: H pentru viteza (puteti circula fara probleme pana la 210 km/h), indicele E pentru eficienta consumului de carburant si indicele C pentru aderenta pe suprafetele umede.

Bridgestone ECOPIA EP150 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Aderenta foarte buna pe toate tipurile de carosabil
 • Silentioase
 • Usoare

Bridgestone ECOPIA EP150 Contra

 • Nu sunt lucruri importante de reprosat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor anvelope de vara de foarte buna calitate si pe care va puteti baza, ECOPIA EP150 sunt o alegere excelenta.

In cazul in care Bridgestone ECOPIA EP150 nu sunt potrivite, va recomand sa accesati categoria “Anvelope” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *