Acer Concept D3 – o alegere foarte buna

Laptopuri
 • Performante - 9/10
  9/10
 • Functii - 9/10
  9/10
 • Pret - 7/10
  7/10
8.3/10

Summary

Laptop-ul 2 in 1 Acer ConceptD 3 este un laptop ideal pentru cei care muncesc pe partea de design sau ilustrari grafice, fiind foarte usor portabil.

Introducere

Specificatii complete

Tehnologia a devenit o parte integranta in viata fiecaruia dintre noi. Unii o folosesc pentru a munci, altii o folosesc doar din placere, iar altii o folosesc mai rar pentru diverse activitati. Printre cele mai populare instrumente folosite se numara telefoanele mobile smart, laptop-urile, televizoarele smart, tabletele etc. Pentru cei care au un loc de munca dinamic sau au nevoie sa se deplaseze periodic un laptop portabil este ideal. In cazul in care sunteti in cautarea unui laptop 2 in 1, ce poate fi folosit si ca tableta grafica si are un ecran reversibil, atunci va recomand Acer Concept D3 Ezel Pro.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Acer Concept D3

Descriere si specificatii tehnice

Primul aspect prin care se remarca Acer Concept D3 Ezel Pro este aspectul exterior al acestuia. Are un ecra subtire, cu un aspect placut si un brat in partea din spate ce va permite sa ii modificati pozitia. Ecranul poate sa fie schimbat in diferite pozitii pentru a obtine un unghi perfect cu proiectul la care urmeaza sa lucrati.

Ecranul este complet convertibil, este usor si subtire si vine dotat cu un afisaj tactil Full HD cu validare Pantone avand si propriul stylus inclus pentru a te putea bucura de un nou nivel al procesului de creatie oriunde ai nevoie. Acest laptop este ideal atat pentru ilustratori, editori video, designeri de interior etc.

Sasiul laptop-ului Acer Concept D3 Ezel Pro este dintr-un aluminiu premium si elegant ce ii ofera o greutate de numai 1.9 kilograme, facandu-l extrem de portabil. Suprafetele metalice ale laptop-ului sunt acoperite cu un strat suplimentar de duritate ceramica ce ii ofera o protectie si o rezistenta crescuta la coroziune si oxidare. Laptop-ul vine in culoarea alba pe toata suprafata carcasei, insa vopseaua este tratata cu un strat rezistent la pete si la ingalbenire in timp.

Specificatii complete
Acer Concept D3

In comparatie cu aliajul de aluminiu normal, cel folosit la acest laptop este cu aproximativ 20% mai usor si de aproape doua ori mai rezistent la aceeasi grosime. Vine cu 6 moduri convertibile: laptop, floot, share, display, pad si stand. Cu ajutorul modului float, ecranul va ramane fix in orice pozitie este asezat pentru a putea lucra in siguranta.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Acer Concept D3 Ezel Pro vine cu un ecran de 14 inch pe o rezolutie Full HD de tip IPS cu functia Anti-Glare. Procesorul cu care vine echipat este un Intel i7 Cornet Lake cu 6 nuclee la o frecventa maxima de 5 GHz si o tehnologia pe 14 nm. Vine cu o placa video dedicata nVidia Quadro GDDR5 de 4 GB. Pe partea de memorie si stocare, vine cu 16 GB RAM de tip DDR4 si 512 GB SSD.

Ventilatoarele duble cu care vine prevazut acest laptop creeaza un “Vortex Flow” aerodinamic ce reduce zgomotul la mai putin de 40 dB si garanteaza ca toate componentele raman reci chiar daca sunt solicitate. Autonomia bateriei este de pana la 15 ore. Tastatura are diferite taste rapide speciale pentru optiuni media de editare directa si taiere a fotografiilor. Pe partea de porturi, vine cu un port mini DisplayPort, 1 port HDMI, 1 audio-out, 2 porturi USB 3.2 type A si un port USB 3.2 type C.

Acer Concept D3 – Pro

 • Ecran tactil, Full HD si subtire, convertibil
 • Carcasa din aluminiu rezistenta
 • Componente interne bune
 • Racire foarte buna

Acer Concept D3 – Contra

 • Pret destul de ridicat pentru ceea ce ofera

Concluzie

Acer Concept D3 Ezel Pro este un laptop convertibil 2 in 1 foarte util pentru cei care pleaca des in calatorii. Este ideal pentru munca ce presupune editare foto sau in programe specializate, dar are si un pret pe masura.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *